Suosikkilaulaja Nina Tapio koki melkoisen elämänmuutoksen helmikuussa 2020, jolloin hän erosi tuon aikaisesta puolisostaan. Avioeron jälkeen hän halusi toteuttaa suuren haaveensa ja osti ison talon Helsingistä. Talo oli huonossa kunnossa ja remontointi vei paljon rahaa.

Suosikkilaulaja ajatteli tuolloin, että hän saisi maksettua lainat ja remontoinnin kulut, koska hänellä oli hyvin töitä.

Ikävä kierre alkoi ja lyhyen ajan sisään tapahtui paljon ikäviä asioita. Vain muutama päivä kauppojen jälkeen kaikki muuttui, kun korona iski Suomeen. Häneltä katosi kaikki keikat. Lisäksi aiemmasta asunnosta paljastui kosteusongelmia, jotka hänen pyydettiin maksamaan. Verottaja myös muisti häntä 60 000 euron suuruisella laskulla.

– Pahimmillaan ajattelin, että onko tämä jokin Truman Show. Että olenko jossain tosi-tv-ohjelmassa, jossa katsotaan, koska se selkäranka napsahtaa ja kuinka paljon se vielä kestää? Tapio kertoo Avun haastattelussa.

Tapio panikoi aluksi, sillä suuri pankkilaina, remontoitava koti ja verottajan lähettämä suuri lasku painoivat mieltä. Lisäksi hänen tuli huolehtia lapsestaan.

Nina Tapio päätti kuitenkin selättää haasteet vankkumattomalla työnteolla ja hän teki päätöksen, jonka mukaan hän halusi selvitä tilanteesta. Päättäväisyys auttoi, sillä hän selätti haasteet. Suosikkilaulaja on nyt erittäin toiveikas tulevaisuudesta, joten haasteet ovat jääneet taakse.

Lähde: Apu

Kuva: Pixapay

[mc4wp_form id="278"]