Niin sanotut kasvavien jättipottien pelit eli jackpot-pelit voivat muuttaa elämän yhdellä pyöräytyksellä. Suurta rahasummaa ei tarvita pelaamista varten, sillä panokset lähtevät pienimmillään muutamista kymmenistä senteistä. Suomeenkin on vuosien varrella tullut useita jättipotteja, jotka ovat yltäneet parhaassa tapauksessa yli kymmenen miljoonaan euroon. Pelaaminen sujuu näppärästi niin tietokoneella kuin mobiililaitteella pelatessa.

Pelaa jättipottipelejä CasinoEurolla klikkaamalla tästä!

Mega Fortune

NetEntin suunnittelema ja rakastettu Mega Fortune on tehnyt monista pelaajista miljonäärejä. Suomeen onkin tullut valtava, yli 17 miljoonan euron suuruinen voitto ja useita muita miljoonaluokan voittoja. Slotti on teemansa mukaisesti täynnä rikkauksiin liittyviä elementtejä, kuten ökykalliita timanttikelloja, upeita autoja ja timanttisormuksia. Lisäksi siinä on leppoisa tunnelma, jonka johdosta voit rentoutua pelin ääressä.

Mega Moolah

Microgamingin suunnittelema Mega Moolah on monen mielestä ensimmäinen jackpot-slotti, joka on tehnyt läpimurron. Se sijoittuu Afrikan savanneille, joten voit bongailla pelailemisen aikana kirahveja, gaselleja, seeproja ja monia muita tuttuja eläimiä. Mega Moolah pitää hallussaan Guinnessin ennätystenkirjan jättipottiennätystä, sillä se palkitsi onnekkaan pelaajan huimalla 18,9 miljoonan euron suuruisella jättipotilla.

Mega Moolahin pohjalta on tehty myös monia muita miljoonaluokan päävoittoja tarjoavia pelejä, joita ovat esimerkiksi Immortal Romance Mega Moolah sekä Mega Moolah Goddess.

Arabian Nights

NetEntin suunnittelema Arabian Nights hehkuu itämään tunnelman lisäksi myös maagisia voittoja. Siinä on lumoava musiikki, joten voit suorastaan tuntea siirtyväsi tuhansien kilometrien päähän Suomesta. 2010-luvun alkupuolella julkaistu slotti on noussut klassikoksi, joka on monen suosikki.

Jättipottipelejä on näiden vaihtoehtojen lisäksi myös kymmeniä muita, joten ei muuta kuin mene nyt etsimään suosikkiasi! Toivotamme sinulle paljon onnea!

Artikkelikuva: Pixapay

[mc4wp_form id="278"]