nuorentavat hiustyylit

Sanotaan, että hiukset ovat naisen kruunu. Hiuksilla on myös yllättävän suuri vaikutus ulkonäköön ja oikealla hiusvärillä sekä leikkausmallilla siihen voidaan vaikuttaa jopa nuorentavasti. Kampaajalla käynti voi siis tulla ajankohtaiseksi, mikäli haluat napsaista muutaman vuoden pois kasvoiltasi. Näillä vinkeillä onnistut!

Kaipaatko ajanvietettä? Kokeile pelaamista CasinoEurolla!

Vältä liian tummaa sävyä

Tumma sävy vanhentaa ja tekee yleisilmeestä usein tunkkaisen. Suomalaisten ihonsävy on yleisimmin myös kalpeahko, jolloin tumma sävy vie ainoankin sävyn kasvoilta. Lisäksi tumma sävy korostaa tummia silmänalusia sekä tuo lisäksi juonteet selvemmin esiin. Suosi siis hieman vaaleampia sävyjä, taikka raidoitusta, joka tuo hiuksiin samalla myös syvyyttä lisäten siten myös tuuheuden kuvitelmaa.

Oikea hiusmalli nuorentaa

Hiusmallia suunnitellessa on hyvä ottaa huomioon hiusten paksuus, kunto sekä kasvojen malli. Yleisesti ottaen pitkät hiukset nuorentavat, mutta huonokuntoinen hius harvemmin imartelee ketään. Tällöin hiustenhoitoon kannattaakin panostaa valitsemalla hiuslaadulle sopivat hiustuotteet ja suojata hiukset oikealla tuotteella muotoilun aikana. Näiden toimenpiteiden lisäksi kuivat latvat kannattaa käydä aika ajoin leikkaamassa pois. Pitkät hiukset eivät kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto, sillä myös moderneilla polkkamalleilla voidaan napsaista vuosia kasvoilta. Vältä kuitenkin perinteisiä permanentteja taikka kypärämäistä polkkamallia, mikäli haluat säilyttää tyylisi nuorekkaana.

Hiustyylillä on myös vaikutusta

Mikäli omaat pidemmät hiukset, kokeile laittaa hiukset korkealle ponnarille. Tämä tuo kasvonpiirteet paremmin esiin ja saa aikaan nopean kasvojenkohotuksen. Lyhyimmille hiuksille puolestaan voi kokeilla räväkkääkin geelikampausta vetämällä hiukset taakse. Erilaisten hiusasusteiden, kuten hiussolkien sekä donitsien käyttöä sen sijaan kannattaa kuitenkin välttää. Mikäli omaat pitkät, mutta ohuet hiukset, voit lisätä tuuheutta kätevästi kuivashampoon avulla.

Värin valinta ihon sävyn mukaan

Siinä missä toiselle sopii vaaleat hiukset, voi jollekin ruskeat hiukset olla täydellinen valinta. Tämän vuoksi kampaajalla käynti kannattaa, sillä asiantuntija osaa katsoa myös ihonsävyä. Ihonsävy vaikuttaa oleellisesti värin valintaan, sillä sinipohjainen iho tarvitsee parikseen kylmiä sävyjä, kun taas keltapohjainen iho kaipaa vierelleen lämpimiä sävyjä. Suomalaisten iho on usein punertava, jonka vuoksi kultaiset sävyt eivät imartele kasvojen sävyä. Oikeanlainen hiusväri saa parhaassa tapauksessa kasvot hehkumaan, joka tekee yleisilmeestä nuorekkaamman.

Kaikki lähtee persoonasta

Hiusten suhteen kannattaa kiinnittää huomiota myös persoonaan ja miten valittu hiusmalli sekä väri kuvastaa kantajansa olemusta. Toisille punainen sävy voi olla nappi valinta, kun taas toiset ovat enemmän luonnollisten värien ystäviä. Älä siis pelkää revitellä erilaisilla tyylillä, sillä jännittävä tyyli kääntää takuulla katseita. Kantajansa nuorekkuutta lisää myös itsevarmuus, ja tämän vuoksi onkin tärkeä tuntea hiukset omakseen. Suosittelemme siis varaamaan aikaa kampaajalle ja keskustelemaan erilaisista vaihtoehdoista.

Ammattilainen osaa antaa parhaimmat vinkit juuri sinulle sopivien hiusten valintaan. Mikäli omaat tarpeeksi rohkeutta, yksi hyvä idea on ilmoittautua hiusmalliksi. Tällöin kampaajalle annetaan usein vapaat kädet toteuttaa rohkeampiakin tyylejä. Näin voit saada täydellisen muodonmuutoksen huokeampaan hintaan tai parhaassa tapauksessa jopa ilmaiseksi!

[mc4wp_form id="278"]