Oinas (21.3.–20.4.)

Tunnet kevään auringon säteen syvällä sisimmissäsi. Huomaat, että lisääntyneellä valolla on suora yhteys jaksamiseesi. Käytä lisääntynyt energia hyödyksesi ja aloita jotain, minkä aloittamista olet siirtänyt syystä tai toisesta.

Härkä (21.4.–21.5.)

Olet pyöritellyt erästä asiaa mielessäsi etkä ole saanut sille tarvittavaa päätöstä. Älä enää lykkää päätöksentekoa, sillä se estää sinua elämästä. Luota intuitioon ja kuuntele tässä tilanteessa enemmän sydäntä kuin järkeäsi.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Nyt on parempi säästää sukan varteen, sillä kohdallesi voi tulla yllättävä kuluerä. Vaikkakin taloustilanne ei näytä kovin positiiviselta, on elämän muilla saralla luvassa antoisia hetkiä.

Rapu (22.6.–22.7.)

Saatat joutua eripuraan erään henkilön kanssa ja pohdit, mikä olisi paras ele sopuun. Muista, että riitaan tarvitsee aina kaksi, joten älä ota kaikkia syitä kontollesi. Syyllisen löytämisen sijaan keskittykää löytämään ratkaisu yhdessä, joka hyödyttää teitä molempia.

Leijona (23.7.–22.8.)

Luvassa on rauhallinen viikko, joka antaa sinulle sekä aikaa että voimavaroja miettiä tulevaisuuttasi. Onko jotain, mitä olet halunnut tehdä tai toteuttaa? Älä siirrä unelmaasi, vaan tee tällä viikolla pieni asia sen eteen. Pienistä teoista syntyy suuria.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Kannat huolta ja murhetta asioista, joihin et voi täysin itse vaikuttaa. Mieti tarkkaan miten energiasi kanavoit, ja pyritä keskittämään se positiivisiin asioihin negatiivisten sijaan. Jotta näkisit lähelle, mieti asioita, joista olet kiitollinen juuri tällä hetkellä.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Rakkauselämässäsi on kuoppia, mutta niihin on tulossa täydennystä. Pidä silmäsi avoinna, sillä kevät voi saada sukat pyörimään jaloissasi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Tunnet kehossasi outoa pistelyä, joka voi olla merkki stressistä. Olet kantanut liikaa huolta viime aikoina ja se näkyy jaksamisessasi. Jotta pystyisit rentoutumaan, ota aikaa vain itsellesi ja tee sitä, mikä ensimmäisenä tulee rentouttavana asiana mieleesi. Olet sen ansainnut.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Et ole pitänyt hetkeen pitänyt yhteyttä ystävääsi, joka on ollut sinulle aiemmin hyvin läheinen. Saatat ajatella, että hän on kiireinen tai hän ei ole kiinnostunut kuulemaan sinusta. Tartu rohkeasti puhelimeen, sillä hän on todennäköisemmin miettinyt sinua useammin kuin arvaatkaan.

Kauris (22.12.–20.1.)

Tulet näkemään jännittävän unen, joka kertoo alitajunnassasi jo pidempään pyörineestä huolesta. Laita uni muistiin ja ota huomioon pienemmätkin yksityiskohdat, jotka vain muistat. Nämä voivat antaa sinulle johtolankoja seuraavaan siirtoosi.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Olet antanut liikaa valtaa mielikuvituksellesi ja se on saanut sinut haaveilemaan jonkin asian suhteen ehkä liikaakin. Nyt on aika laittaa faktat tiskiin ja tarkastella asiaa näiden valossa. Joskus haaveissa eläminen on helpompaa, kuin tosi asioiden myöntäminen.

Kalat (20.2.–20.3.)

Luottamuksesi erääseen henkilöön laitetaan koetukselle, mutta ennen kuin uskot kuulopuheita, pyri varmistamaan tiedon oikeellisuus. Jospa kysyisit asiasta suoraan henkilöltä, mutta varaudu siihen, että hän voi loukkaantua sinulle. Hyökkäys on joskus paras puolustus.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]