Oinas (21.3.–20.4.)

Keväiset auringon säteet tuovat sinulle energiaa, jollaista olet kaivannut. Huomaat myös muiden ihmisten heräävään eloon, ja sillä on vaikutusta myös sinuun. Nyt onkin erinomainen hetki pyytää ystävää kahville tai virkistävälle lenkille.

Härkä (21.4.–21.5.)

Olet pidellyt suojamuuria ylläsi suojellaksesi itseäsi. Muista, että pelko estää sinua lopulta vain elämästä. Laske suojamuurisi alas ja heittäydy, saatat yllättyä erittäin positiivisesti. 

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Tulet näkemään vauhdikkaita unia, joissa ei tunnu olevan päätä eikä häntää. Osa unista saattaa olla ahdistavia, ja tällöin onkin parempi pohtia, mistä ne voivat juurtaa juurensa. Vaivaako mieltäsi jokin?

Rapu (22.6.–22.7.)

Tunnet keväisen uupumuksen valtaavan mielesi. Älä anna sen kuitenkaan lannistaa sinua kokonaan, vaan ota aikaa itsellesi ja rentoudu rakkaan harrastuksen parissa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Kannat kaunaa eräälle henkilölle, joka on pettänyt luottamuksesi. Vihanpito ei kuitenkaan kannata, sillä se luo sinulle vain sisäistä kipua. Anna henkilölle anteeksi itsesi vuoksi ja voit jatkaa elämääsi keveimmin askelin.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Kaipaat elämääsi vaihtelua ja sitä voikin mahdollisesti olla tarjolla, mikäli vain annat siihen mahdollisuuden. Lähde siis ennakkoluulottomasti mukaan hulluimpiinkin ehdotuksiin, sillä se voi poikia upean mahdollisuuden.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Työelämässäsi on haasteita, jotka tuntuvat vyöryvän päällesi. Muista, että itsesi loppuun ajaminen on kivisempi tie, kuin asiaan ajoissa puuttuminen. Muista rajallisuutesi, et ole eikä sinun pidäkään olla yli-ihminen.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

oppaasi tulvii lämmön sekä rakkauden tunne ja tunnet kiitollisuutta läheisistäsi. Muista heitä tällä viikolla enemmän kuin normaalisti, sillä joku voi kaivata huolenpitoasi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet viime aikoina unohtanut itsesi ja keskittynyt liikaa muiden hyvinvointiin. Nyt on aika siirtää fokus itseensä, sillä kuten lentokoneessakin ohjeistetaan, laita happinaamari ensin itsellesi ja sitten vasta muille.

Kauris (22.12.–20.1.)

Keväthanget odottavat korkkaamista ja luonnossa käveleminen tekisi sinulle enemmän kuin hyvää. Reippailulenkillä voit tuntea stressisi hälvenevän ja saatat löytää jopa vastauksen mieltäsi askarruttaneeseen kysymykseen.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Eräs henkilö antaa sinulle outoja tuntemuksia ja olet hänen seurassaan varautunut. Pohdi, onko välillänne jotain selvittämättömiä asioita vai mistä tuntemus voisi johtua. Älä kuitenkaan ala maalailemaan turhia ennakkoluuloja.

Kalat (20.2.–20.3.)

Rakkauselämäsi on viettänyt jo pidempään hiljaiseloa, mutta nyt siihen on luvassa keväistä piristystä. Mikäli olet sinkku, pidä silmäsi avoinna. Mikäli olet jo suhteessa, vaali yhteistä aikaa ja muistele kultaisia hetkiä. Ne luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja saavat rakkauden roihahtamaan uudelleen.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]