Oinas (21.3.–20.4.)

Älä tee johtopäätöksiä romanttisen kumppanisi suhteen. Valmistaudu selvittämään asioita. Voi olla, että suhteesi on yksipuolinen. Jos haluat tehdä jotain merkityksellistä, harkitse vapaaehtoistyötä.

Härkä (21.4.–21.5.)

Yritä olla olematta liian aggressiivinen tai tuomitseva, kun puhut kumppanisi kanssa. Anna rakkaasi tietää aikeesi. Tällä viikolla voit saavuttaa paljon. Yritä saada muut puolellesi.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Yritä pitää mielipiteesi itselläsi. Voit tienata hieman lisärahaa pienellä bisneksellä. Yritä ymmärtää myös muiden näkökulmat. Jos et pidä varaasi, ainoa asia minkä saavutat, on huono maine.

Rapu (22.6.–22.7.)

Kutsu vieraita. Tee esteettisiä muutoksia kotiisi. Voit saada uusia tuttavuuksia, jos pelaat korttisi oikein. Sijoituksesi tulevat odotettua kalliimmaksi. Kokoonnu ystävien kanssa fyysisen aktiviteetin pariin.

Leijona (23.7.–22.8.)

Ystävän tunnetila voi aiheuttaa sinulle ongelmia. Riskialttiit taloudelliset hankkeet johtavat korvaamattomiin menetyksiin. Muista, että kukaan ei voi kävellä ovesi läpi, jos joku seisoo tiellä. Auta lapsia suorittamaan projektit, joiden kanssa heillä on vaikeuksia.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Arvaamaton käytös voi hämmentää toisia ja mielialan vaihtelut saattavat johtaa eristäytymiseen. Tee työsi huolella, tai voi olla, että joudut etsimään uuden työpaikan. Lisää kalenteriisi sosiaalisia aktiviteetteja. Kohtaat vastustusta ja sinun tulisi olla valmiina puolustautumaan niin hyvin kuin voit.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Äkilliset ystäväpiiriin muutokset voivat osoittautua mielenkiintoiseksi ja stimuloivaksi asiaksi. Voit onnistua saamaan uusia ystäviä ja aloittaa uuden harrastuksen. Saata loppuun projektit, jotka ovat olleet pitkään kesken. Petos näyttelee tärkeää osaa ihmissuhteessa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Lapset pitävät sinut kiireisenä. Sinun tekisi mielesi matkustaa. Voi olla, että tapaat mielenkiintoisen henkilön, johon haluaisit tutustua paremmin. Sanasi tulkitaan väärässä kontekstissa, jos välttelet työkavereita tai työnantajaasi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tapaat potentiaalisia uusia tuttavuuksia bisneksesi kautta. Perheen velvollisuudet kutsuvat. On parasta, että et keskustele henkilökohtaisista asioista muiden kanssa. Liikematka voi olla tuottoisa yllättävällä tavalla.

Kauris (22.12.–20.1.)

Keskity liikekumppanuuksien muodostamiseen. Älä sekaannu vääriin kuvioihin. Työskentele kovasti parantaaksesi elinolojasi. Romantiikka on mahdollista, jos olet halukas lähestymään jotakuta, josta olet kiinnostunut.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Jos voit sisällyttää heidät suunnitelmiisi, tee niin. Korkea energiatasosi ja itsekurisi mahdollistaa jopa mahdottomaltakin tuntuvasta urakasta suoriutumisen. Kumppanisi tarvitsee paljon huomiota ja tuntee olonsa epävarmaksi, kun sinä et ole läsnä. Tukesi auttaa. Voit saada uusia tuttavuuksia ystävien tai sukulaisten kautta.

Kalat (20.2.–20.3.)

Älä sijoita liikaa omaa rahaa. Ilmoittaudu seminaareihin, jotka laajentavat näkemystäsi. Tunnet mahdollisesti, että joku ei halua sinun etenevän töissä. Saat kiitosta, jos olet saavuttanut asettamiasi tavoitteita.

Kuva: Unsplash

[mc4wp_form id="278"]