Oinas (21.3.–20.4.)

Tällä viikolla sinun on parempi keskittyä enemmän työasioihin, kuin ihmissuhdekuvioihin. Työkaverin petos näyttää todennäköiseltä. Rakkaudenjanosi voi saada sinut kiipeliin. Tunteet nousevat pintaan, kun mietit viimeaikaista tapaamista rakkaasi kanssa.

Härkä (21.4.–21.5.)

Järjestä aikaa kirjoittamiselle – on se sitten viesteihin vastaamista, runojen kirjoittamista, tai päiväkirjan pitämistä. Ole varovainen kun käytät laitteita, koneita, tai ajat moottoriajoneuvoa silloin, kun olet syvällä omissa ajatuksissasi. Voit saada muut tekemään asioita puolestasi, mutta varo maksamasta liikaa, tai lainaamasta heille rahaa.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Koulutus tai kurssi voi olla ratkaisu, jota etsit. Älä anna puolisosi ärsyttää sinua. Nyt olisi parasta matkustaa, tai osallistua luennolle tai seminaariin. Vaihtoehdon harkitseminen voi tarkoittaa taloudellisten vastoinkäymisten voittamista. Älä syyttele, ellet ole aivan varma, että olet oikeassa.

Rapu (22.6.–22.7.)

Älä epäröi, vaan toimi vaistojesi mukaan. Kova työnteko palkitaan, kunhan hillitset mielipiteidesi esille tuomista ylemmillesi. Matkustaminen voi sisältää myöhästymisiä ja muita pieniä ongelmia. Aika hankkiutua eroon pahoista tavoistasi.

Leijona (23.7.–22.8.)

Pidä tunteesi omana tietonasi ja odota kunnes tiedät vähän enemmän henkilöstä, joka sinua lähestyy. Muista, että kukaan ei voi astua elämääsi niin pitkään, kun joku muu on vielä sydämessäsi. Mahdollisuus päästä tekemisiin vaikutusvaltaisten ihmisten kanssa saattaa auttaa sinua eteenpäin. Omien tai puolisosi sukulaisten tapaaminen saattaa osoittautua virheeksi tällä viikolla.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Lähde työmatkalle, jos tilaisuus tulee eteen. Romanttinen seikkailu tulee mahdolliseksi työkaverin kautta. Tunteesi ovat sekaisin, ja sinun täytyy vetää vähän henkeä. Voit tienata kiinteistöllä, tai käyttämällä päätäsi sijoitukseen liittyen.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Harkitse aikalisän ottamista, jos sinä ja kumppanisi ette voi päästä yhteisymmärrykseen. Älä anna toisten saada sinua tuntemaan syyllisyyttä siitä, että et voi täyttää heidän vaatimuksiaan. Kävele ulos tilanteesta, sen sijaan että yrittäisit etsiä mahdollisuutta kostaa. On parasta antaa asioiden kulkea omalla painollaan, jos kuulet asioita, jotka saattaisivat pilata kollegasi maineen.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Olet kokenut muutosten ajanjakson, mikä on epäilemättä aiheuttanut ongelmia läheistesi kanssa. Rakkaasi saattaa tulla sinulle kalliiksi. Tapaat mahdollisesti kiinnostavan henkilön, mikäli osallistut hyväntekeväisyyteen tai auttamiseen liittyvään tilaisuuteen. Ongelmat nousevat pintaan kumppanisi kanssa, jos et anna hänelle periksi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Et ehkä voi auttaa, mutta tukesi tulee tarpeeseen. Voi olla, että tällä viikolla kannattaa jättäytyä enemmän taka-alalle. Vietä aikaa ystävien tai perheen kanssa. Oman bisneksen perustaminen on hyvä idea.

Kauris (22.12.–20.1.)

Ota osaa väittelyihin, jotka antavat sinulle mahdollisuuden esitellä älykkyyttäsi. Anna sijaa toisille, mutta älä ennen, kuin olet toiminut niin kuin itse haluat. Tarkasta turvallisuuteen liittyvät seikat kodissasi, ennen kuin suuntaat ulos. Pääset etenemään, jos pelaat korttisi oikein. Alttiutesi ärsyyntyä johtaa pieneen kiistaan perheen kanssa.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Voit auttaa vanhempaa suvun jäsentä. On parasta, että selvität yksityiskohdat tarkkaan, ennen kuin hyppäät mukaan koitokseen. Saatat olla avuksi ystävien ongelmissa. Älä anna toisten rajoittaa sinua. Ole avoin perheen ongelmista.

Kalat (20.2.–20.3.)

Kaipaatko seikkailua elämääsi? Eksoottiset kohteet vetävät sinua puoleesi. Saat aikaan paljon, jos työskentelet kodin ulkopuolella tällä viikolla. Sinulla on vaikeuksia jakaa aikasi työn ja perheen kesken. Saattaa olla, että teet positiivisia muutoksia kodissasi.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]