Oinas (21.3.–20.4.)

Vireyden puute saattaa vaikuttaa työhösi. Varo loukkaamasta sukusi vanhempia jäseniä, jotka eivät kenties ymmärrä nykyistä tilannettasi. Pieni erimielisyys ystävän kanssa saattaa johtaa epämiellyttävään kohtaamiseen. Älä väistele olemassa olevia ongelmia, hoida asiat kuntoon tavalla tai toisella.

Härkä (21.4.–21.5.)

Muutos toimii yhtä hyvin kuin lepo. Älä lähde merta edemmäs kalaan. Älä astu ansaan. Tutki huolellisesti kaikkia näkökulmia ennen kuin teet päätöksen. Harkitse mihin ryhmiin liityt, tai kenen kanssa olet tekemisissä.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Vietä aikaa ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Nauti matkasta. Nyt saattaa olla hyvä aika kiristää tahtia ja tehdä tavallista isompi osuus. Järjestele aikataulusi niin, että voitte viettää laatuaikaa yhdessä. Harkitse terveellisempää ruokavaliota.

Rapu (22.6.–22.7.)

Ota hyöty irti rahantekomahdollisuuksista. Älä lupaa tuloksia, ellet ole varma, että ehdit hoitaa homman ennen annettua takarajaa. Kokoonnu ystäviesi kanssa ja tee jotain hauskaa, mutta edullista. Varo, etteivät muut vaan saa selville aikeitasi.

Leijona (23.7.–22.8.)

Käytä reilusti aikaa saadaksesi tarkkuutta vaativa työ valmiiksi ennen kuin siirryt huvitusten pariin. Älä luovu siitä mitä sinulla on, kunnes olet aivan varma, että pidät siitä mitä olet saamassa tilalle. Tällä viikolla sinulla on hyvä mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, tai aloittaa uusi harrastus. Äkilliset muutokset kotona vaikuttavat perheenjäseniin enemmän kuin ajattelit.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Eräs saattaa lukea sinua kuin avointa kirjaa. Voit tehdä muutoksia asuinpaikassasi, mutta kaikki eivät ole tyytyväisiä vaivannäköösi. Kykysi nuuskia salattua tietoa johtaa sinut keskelle suurta mahdollisuutta. Tee päätöksiä joistakin suunnanmuutoksista, jos haluat pysytellä aallon harjalla.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Varo ettet loukkaa kumppanisi tunteita. Kumppanisi saattaisi hyötyä kahdenkeskisestä ajasta kanssasi. Joku läheisesi saattaa tarvita apua. Voi olla, että sinun on pakko kohdata tilanne, joka on päässyt lähtemään käsistä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Älä pidättele itseäsi sen takia, että kuvittelet olevasi liian vanha. Matkustaminen saattaa avata ovia, jotka voivat johtaa uusiin seikkailuihin. Nyt on hyvä aika aloittaa pitkään odotettu yhteys. Harkitse julkaisevasi jotakin, mitä olet kirjoittanut aiemmin.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Etäisyys saa teidät molemmat arvostamaan toisianne enemmän. Asuinkumppanisi saavat sinut ärsyyntymään, jos he eivät hoida osuuttaan kotitöistä. Kaiva vähän syvemmältä, jos haluat todella tietää missä mennään. On aika vapauttaa todelliset tunteesi.

Kauris (22.12.–20.1.)

Tarkasta myös rivien välit, ennen kuin allekirjoitat. Äkilliset muutokset saattavat johtaa yksinäisyyteen. Saat tukea omista piireistäsi, jos keräät rohkeutta ilmaista mielipiteesi. Huolehdi, että teet työsi kunnolla ja hoidat myös muut velvollisuutesi.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Pieni matka saattaa houkuttaa, mutta varmista ennen lähtöä, että autosi on huollettu kunnolla. Voit tehdä muutoksia, jotka kohentavat ulkonäköäsi ja tuovat mukanaan sosiaalista aktiivisuutta. Voi olla, että edessäsi on joitakin esteitä, mitä uraasi tulee. Kokoonnu ystäviesi kanssa ja käytä aikaa lukemiseen ja viestien kirjoittamiseen.

Kalat (20.2.–20.3.)

Tartu tilaisuuteen hemmotella itseäsi. Älykkyytesi houkuttelee vastakkaista sukupuolta. Totuuden välttely saattaa johtaa suurempiin ongelmiin raha-asioiden kanssa. Jatka kesken jäänyttä projektia uudella tarmolla.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]