Oinas (21.3.–20.4.)

Olet ehkä ajoittain tuntenut, että kaipaat elämääsi jotain täysin uutta. Tee lista haaveistasi ja unelmistasi, ja siitä, missä näet itsesi 2 vuoden kuluttua. Pohdi tarkoin, mitä voisit tehdä haaveen saavuttamiseksi. Jo pienikin konkreettinen toimenpide kohti haavetta on enemmän kuin pelkkä haaveilu.

Härkä (21.4.–21.5.)

Uusi vuosi ei ole kohdallasi lähtenyt aivan toivottuun malliin, mutta muistathan, että vielä on reilusti yli 300 päivää onnistua. Älä lannistu pienistä, vaan pyri miettimään, että vastoinkäymisillä on tarkoitus opettaa sinulle jotakin.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Kehosi sekä mielesi tulee kaipaamaan ulkoilua, joten laita lenkkitossut jalkaan ja lähde tarpomaan luontoon. Tämä piristää mukavasti oloasi niin henkisesti ja fyysisesti ja ehkäpä sinua alitajuntaisesti stressannut asia ratkeaa kuin itsestään.

Rapu (22.6.–22.7.)

Saatat kohdata harmillisen vastoinkäymisen ihmissuhteessasi. Älä kuitenkaan heitä hanskoja tiskiin, vaan pyri ottamaan härkää sarvista ja selvittämään asia läpikotaisin. Näin ollen se ei jää vaivaamaan myöhemmin ja voit huomata, että kyseessä on saattanut olla myös pelkkä väärinkäsitys.

Leijona (23.7.–22.8.)

Taloudelliseen tilanteeseen tulee kaivattu muutos ja se mahdollistaa jonkin haaveesi toteutumisen. Nauti siitä täysillä, äläkä anna jossittelulle taikka peloille tilaa. Aikasi on vihdoin nauttia.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Huomaat, että joku läheisesi henkilö on käyttäytynyt hieman oudosti ja saatat olla huolissaan hänestä. Tarjoa hänelle tukeasi ja ole häneen yhteydessä aiempaa enemmän. Se saattaa tuntua tunkeilevalta, mutta näin osoitat tukesi ja hänen on ehkä helpompi avautua sinulle.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Jos olet aikeissa etsiä elämänkumppania, nyt on otollinen hetki pitää silmät avoinna. Mikäli sen sijaan olet jo parisuhteessa, nauti pienistä arkisistakin hetkistä, sillä se on jotain, josta monet pelkästään haaveilevat. Voit tuoda arkeen ripauksen luksusta brunssiaamiaisen kera.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Koetko, että voisit kehittää itseäsi jollakin elämän osa-alueella? Mikäli koet haasteita ihmissuhteissasi, työelämässä tai terveytesi saralla, panosta hieman itseesi lukemalla jokin elämäntaitokirja. Näin voit saada uutta näkökulmaa asioihin ja elämään.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tunne-elämäsi tulee kokemaan vuoristoratamaisia piirteitä, mutta älä anna huippujen hämätä ja laskujen lannistaa sinua. Tämä on upea mahdollisuus säilyttää maltillisuus sekä toimia aikuismaisesti. Vuoristorata toimii myös eräänlaisena henkisenä testinä sinulle.

Kauris (22.12.–20.1.)

Et ole ehkä täysin tyytyväinen uraasi ja saatat kokea epäonnistumisen tunteita. Voivottelun sijaan pohdi, mitä todella haluaisit tehdä ja olisiko se muka liian myöhäistä. Yllättävätkin ratkaisut saattavat löytyä lähempää kuin uskotkaan.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Voit tuntea kropassasi kireyttä, joka vaikuttaa myös mielentilaasi negatiivisesti. Avaa kroppasi käymällä pitkällä kävelyllä, kuumalla suihkulla ja venyttelyllä. Tämä viestii kehollesi, että on aika ottaa rennosti ja näin mielesi voi myös tyyntyä.

Kalat (20.2.–20.3.)

Koet eläväsi hieman taantumavaihdetta ja kaipaat jotain muutosta elämääsi. Olet ehkä jo pidempään pohtinut jonkin harrastuksen aloittamista, mutta aikaa ei ole ollut riittävästi. Rakasta itseäsi ja ota aikaa itsellesi sekä harrastuksillesi, sillä se voi tuoda paljon kaivattua iloa sekä energiaa elämääsi.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]