Oinas (21.3.–20.4.)

Salaisuudet nousevat todennäköisesti pintaan. Älä arkaile tavoitella sitä, mitä itse haluat. Selvitä, miten voisit tienata enemmän rahaa. Tällä viikolla kannattaa olla säästäväinen, eikä törsätä rahaa luksukseen.

Härkä (21.4.–21.5.)

Voi olla, että haluat tehdä muutoksia, jotka tekevät kodin viihdekeskuksesta paremmin koko perheen ajanviettopaikaksi sopivan tilan. Stressi saattaa aiheuttaa lieviä terveysongelmia. Jos haaveilet merkityksen lisäämisestä elämääsi, harkitse vapaaehtoistyötä. Ole erityisen varovainen, mikäli matkustat ulkomaille.

Pelaa CasinoEurolla kätevästi omilla pankkitunnuksillasi. Tee tili jo tänään!

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Älä investoi liikaa omaa rahaasi. Vältä epäröintiä ja mene päämäärätietoisesti eteenpäin. Vieraile läheisen luona. Pidä itsesi liikkeellä. Eteesi saattaa tulla odottamaton mahdollisuus. Impulsiivinen käytös kotona voi aiheuttaa hankaluuksia.

Rapu (22.6.–22.7.)

Yritä pitää toiset kiireisenä erään projektin kimpussa, jolloin heillä ei ole aikaa valittaa sinulle. Saatat muodostaa uuden suhteen, mutta älä hätiköi. Kaikki ei välttämättä ole sitä miltä näyttää. On aika ottaa yhteyttä joihinkin ihmisiin, joiden kanssa et ole ollut tekemisissä pitkiin aikoihin.

Leijona (23.7.–22.8.)

Älä kuluta enempää, kuin mihin sinulla on varaa, vaikka haluaisitkin tehdä vaikutuksen erääseen. Saatat nauttia suosiosta tällä viikolla. Voit tehdä ylitöitä, mutta varo liiallista kuormittumista.  Voi olla, että tarvitset hieman apua tietyssä projektissa.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Lähde lomalle, mikäli mahdollista. Myös viikonloppumatka käy. Tarkkaile tilannetta huolellisesti, ennen kuin pistät lusikkasi soppaan. Älä turhaan yritä saada läheistäsi ymmärtämään näkökulmaasi. Yritä saada itseesi vauhtia niin, että saatat loppuun projektin jonka sysäsit aiemmin syrjään.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Voit tienata, jos suunnittelet investointeja pitkällä tähtäimellä. Tulet tapaamaan heitä, jotka voivat auttaa sinua pääsemään eteenpäin suunnitelmissasi. Vastuunpakoilusi ja huolimattomuutesi kiristävät parisuhdettasi. On tärkeää, että tunnet itsesi vapaaksi mennä ja tulla niin kuin itse haluat.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Naispuoleinen kollega saattaa aiheuttaa sinulle ongelmia. Älä lähde mukaan porukkainvestointiin. Sarja väärinkäsityksiä voi olla ongelman takana. Vältä projektin aloittamista, ellet ole aivan varma, että sinulla on aikaa saattaa se loppuun.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Muunna tunne-energiasi intohimoksi. Tee kodissasi muutoksia, jotka kohottavat tunnelmaa. Et voi parantaa tilannetta, jos et tiedä mitä korjata. Voi olla, että tarvitset lepoa ja rentoutumista. Pienet terveysongelmat jatkuvat, mikäli et korjaa ruokavaliotasi.

Kauris (22.12.–20.1.)

Tee mitä kumppanisi haluaa. Tärkeintä on, että vietätte aikaa yhdessä. Tarvitset tuulettumista, jotta päässäsi pyörivät työasiat häipyvät taka-alalle. Voi olla, että vietät liikaa aikaa ruudun ääressä. Suunnittele tekemistä kodin ulkopuolelle. Pieni matka voi piristää.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Pidä silmällä menojasi tällä viikolla. Pysy erossa asiasta, joka ei sinulle kuulu. Tarkasta työhön liittyvä yksityiskohta. Varmista, että pomosi on hyvällä tuulella, ennen kuin esität asiasi. Saatat kuulla mielenkiintoisen idean henkilöltä, johon törmäät sattumalta. Yritä kuunnella tarkkaavaisesti, kun sinulle puhutaan.

Kalat (20.2.–20.3.)

Älä anna rakastajan tulla sinulle kalliiksi, tai käyttää sinua hyväkseen. Käytä manipulaatiokykyjäsi saadaksesi mitä haluat. Joku läheisesi on tällä viikolla mahdottomalla päällä. Nautinnollinen matka parantaa tunne-elämäsi kolhuja. Yritä päästä kompromissiin.


Kuva: Unsplash

[mc4wp_form id="278"]