Oinas (21.3.–20.4.)

Älä tee lupauksia, joita et voi pitää – aiheutat itsellesi vain ongelmia. Hakeudu tällä viikolla virkistävään seuraan. Yritä olla ärsyyntymättä kumppanisi provokaatiosta. Pieni viikonloppureissu tekisi hyvää kaikille osapuolille. Suhtaudu varauksella ansaitsemismahdollisuuteen, joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.

Härkä (21.4.–21.5.)

Soita läheisellesi, jota et ole nähnyt pitkään aikaan. Saat pisteitä rehellisyydestäsi. Harkitse liikuntaharrastuksen aloittamista. Käytä aikaa kotisi laittamiseen – hyvin hoidettu koti saa myös mielen levolliseksi. Kutsu ystävä tai perheenjäsen vierailulle.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Antaudu keskusteluun avoimin mielin ja eteesi saattaa tulla loistava tilaisuus. Tee luovia ratkaisuja kotiisi liittyen. Käytä energiaa bisnesideasi kehittämiseen. Tapaa ihmisiä ja lähde ulos luontoon. Älä käytä liikaa rahaa asioihin, joita et tarvitse.

Rapu (22.6.–22.7.)

Yritä pysyä ajan hermolla. Luvassa voi olla romanttisia hetkiä ja mahdollisuus uuteen suhteeseen, mikäli lähdet matkalle tai osallistut töihin liittyvään tapaamiseen. Tällä viikolla saatat villiintyä. Parisuhteessa olevan kannattaa kiinnittää huomiota yhteisen ajan järjestämiseen.

Leijona (23.7.–22.8.)

Keräät arvostusta nokkeluudellasi. Muutokset kotona voivat aiheuttaa kitkaa läheisesi kanssa. Älä ole liian huoleton rahojesi kanssa, vaikka taloudellinen tilanteesi näyttäisi nyt hyvältä – luvassa voi olla odottamattomia menoja. Käy ulkoilemassa ystäväsi kanssa.

Pelaa Ridgen Forresterin seurassa CasinoEurolla!

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Älä anna sukulaisten vaatia sinulta mitään. Harkitse, ennen kuin hyppäät projektin kimppuun. Vältä odottamasta liikoja. Pyri tekemään itse omat työsi. Älä epäröi pyytää ammattilaisen apua, mikäli tilanne tuntuu ylivoimaiselta.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Tällä viikolla on aika hemmotella itseäsi. Älä jaa luottamuksellisia asioita eteenpäin. Yritä saada ajatuksesi muihin asioihin, jotta tilanne voi ensin rauhoittua. Sinulla voi olla hieman enemmän energiaa kuin yleensä – käytä sitä viisaasti.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Yritä järjestää yhteistä aikaa läheistesi kanssa – viikonloppumatka tai muu maisemanvaihdos voi tehdä erityisen hyvää. Taipumuksesi dramaattisuuteen saattaa päästä valloilleen. Kykysi luoviin ratkaisuihin saa erityishuomion ylemmiltä tahoilta. Tee asioita, joista molemmat nautitte.

 Jousimies (23.11.–21.12.)

Ajan viettäminen kollegoiden kanssa työajan ulkopuolella saattaa johtaa positiivisiin seurauksiin. Auta läheistäsi, jolle arjen askareista selviytyminen on haasteellista. Voi olla, että tällä viikolla tunnet olevasi suositumpi kuin yleensä. Muista huolehtia velvollisuuksistasi kodinhoitoon liittyen.

Kauris (22.12.–20.1.)

Ole oma itsesi. Mahdollisuus uuteen kumppanuuteen näyttää todennäköiseltä, mutta älä hätiköi. Joku perheenjäsenistäsi aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia – muista, että kärsivällisyys kannattaa. Liiallinen hemmottelu voi aiheuttaa ongelmia. Ota tarjottu apua vastaan.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Epätavallinen kohtaaminen saattaa johtaa toivottuun tulokseen. Vältä romanttista suhdetta työkaverin tai alaisen kanssa. Saatat huomata olleesi oikeassa eräässä asiassa, mutta vältä suolan hieromista haavoihin. Vaivannäkö oman hyvinvointisi suhteen kannattaa.

Kalat (20.2.–20.3.)

Aseta itse omat tavoitteesi. Vältä rahan jakamista, mikäli taloudellinen tilanteesi on tiukka. Velvollisuudet perhettä kohtaan kasaantuvat. Kuuntele läheisesi neuvoja. Suunnittele tulevaa kesälomaa, saat siitä energiaa.


Kuva: Unsplash

[mc4wp_form id="278"]