Oinas (21.3.–20.4.)

Huomaat kärsiväsi hankalasta ihmissuhteesta, joka riistää sisintäsi. Älä käytä energiaasi ikävien asioiden miettimiseen, vaan suuntaa katse kohti tulevaa ja iloisempia asioita, jotka odottavat jo kulman takana.

Härkä (21.4.–21.5.)

Sisimpääsi polttaa maisemanvaihdos ja saatat jopa miettiä, tekisikö muutto hyvää. Puntaroi hyviä ja huonoja puolia, jotta voit nähdä kokonaiskuvan täydessä valossa. Älä tee liian äkkinäisiä päätöksiä.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Ajatukset alkavat jo lipua kohti tulevaa kevättä, uutta energiaa ja vehreyttä. Päästä sisimpäsi valloilleen ja suhtaudu positiivisesti tulevaan kevääseen sekä sen tuomiin mahdollisuuksiin, joista voi löytyä ennalta arvaamattomia tilaisuuksia.

Rapu (22.6.–22.7.)

Ikävä vastoinkäyminen odottaa kotonasi ja sen hoitamiseen menee hieman aikaa ja vaivaa. Vaikka se on ennalta odottamaton tapaus, älä anna sen lannistaa, vaan nosta leuka ylpeästi kohti tulevaa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Pidentyvä päivä nostattaa mielialaasi ja huomaat saavasi yhtäkkiä huomattavasti lisää energiaa. Hyödynnä tämä energiapiikki esimerkiksi suursiivoukseen tai uuden liikuntalajin kokeilemiseen, jotta energiataso saa maksimaalisen ilon irti.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Huomaat herkistyväsi yllättävästä asiasta, joka herättää kaihertavia tunteita. Päästä tunteet valloilleen ja käsittele ne huolella, jotta voit ammentaa ne voimavaraksi tulevaisuutta varten. Kun saat asian käsiteltyä, olet jälleen eheämpi ihminen.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Huomaat ajautuvasi sanaharkkaan erään sinulle tärkeän ihmisen kanssa, kun teillä on erilainen näkemys molemmille tärkeästä asiasta. Tunnustele, mikä sinulle on tärkeintä – pyytää anteeksi vai saada anteeksipyyntö. Pääasia, että olet itse sinun asiasi kanssa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sisustusinspiraatio iskee ja haluat muuttaa jo vakiintuneiden asioiden paikkoja. Jos oikein innostut, laita värimaailma uusiksi ja harkitse seinien maalausta. Uutta ilmettä saa jo vaihtamalla nykyisten tavaroiden paikkaa.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Kaipaat piristystä arkeen. Jo pienelläkin muutoksella on merkitystä, joten kokeile uusien ruokalajien kokkailua tai uudenlaista kampausta. Muutoksen ei tarvitse olla kovinkaan ihmeellinen, jotta voit saada uudenlaisia ajatuksia.

Kauris (22.12.–20.1.)

Ruokavaliossa on tapahtunut äkillisiä muutoksia, joita kehosi ei välttämättä vastaanota sellaisenaan. Pohdi, mitkä asiat voisivat tasapainottaa jälleen tilannetta, sillä ääripäät eivät välttämättä ole hyväksi.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Huomaat huolestuvasi terveydellisestä asiasta. Älä säikähdä liikaa, mutta mene tarvittaessa tutkimuksiin, mikäli siltä tuntuu. Mieltä painavien asioiden kanssa ei kannata jäädä yksin.

Kalat (20.2.–20.3.)

Huomaat jo kaipaavasi tulevaa kesää. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja suunnittele itsellesi ikimuistoinen kesäretki – kuuluisiko siihen vauhtia ja aktiviteettia vai hieman rauhallisempaa rentoutumista? Parhaat jutut menevät pian päältä, joten suunnittele sitä jo.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]