Oinas (21.3.–20.4.)

Menetät malttisi ja on hyvä miettiä, tapahtuiko se aivan syystä. Vastapuoli saattoi hermostua asiasta, mutta älä anna sen häiritä liiaksi. Hän kyllä leppyy ja antaa vielä anteeksi.

Härkä (21.4.–21.5.)

Intoudut muistelemaan menneitä ja kuulet läheiseltäsi uutisen, joka saa sinut näkemään erään ihmisen uudessa valossa. Mieti, paljonko haluat antaa tälle asialle painoarvoa. Menneet asiat ovat syystä menneitä.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Stressi valtaa mielesi suhteellisen pienestä asiasta. Koita rauhoittaa mielesi ja saada stressitasot laskemaan, jotta elämä voi normalisoitua. Et kaipaa yhtään ylimääräistä ohjelmanumeroa nyt elämääsi.

Rapu (22.6.–22.7.)

Elämä alkaa näyttää valoisammalta vastoinkäymisten jälkeen. Nauti täysin rinnoin iloisista asioista ja ajattele tulevista haasteista myös positiivisesti, sillä sinulle on tulossa iloisia uutisia.

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet kärsinyt viime aikoina uniongelmista ja tunnet olosi väsyneeksi. Koita etsiä ratkaisu uniongelmiin, jotta jaksamisesi ei kärsi. Esimerkiksi ulkoilu ja rentoutuminen ovat erittäin hyviä vaihtoehtoja.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Eräs ihminen saa sinut takajaloilleen ja valmistaudut puolustukseen. Vastapuoli saattaa iskeä vyön alle, mutta älä anna sen mennä ihon alle. Jätä ikävät kommentit sikseen äläkä lähde mukaan.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Lähistöllä tapahtuu ihmeellisiä asioita ja voit alkaa ihmetellä, mistä oikein on kyse. Älä hermostu turhasta – asioille on yleensä luonnollinen selitys. Spekulointi voi vain pahentaa asiaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Ystäväsi käyttäytyy erikoisesti ja se saa sinut ajattelemaan ystävyyttänne. Koita saada häntä avautumaan hienovaraisesti, sillä hänellä voi olla nyt muuta ajateltavaa. Tarjoa hänelle puheapua, jos siltä tuntuu.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet saanut tarpeeksesi Pohjolan lumisesta talvesta ja kaipaat uusia haasteita. Käännä ajatukset optimistiseen suuntaan – lumessa tarpomiseen voi suhtautua erinomaisena liikuntamuotona ja päivä pitenee päivittäin. Sinut vielä palkitaan ajatusmallin muutoksesta.

Kauris (22.12.–20.1.)

Olet tällä viikolla erityisen onnekas, joten kokeile onneasi ja katso, mihin saakka se kantaa. Iloisia yllätyksiä voi olla luvassa, vaikka alkuviikosta ei vielä välttämättä siltä tunnu.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Sinulla on nyt mahdollisuus tehdä suuri muutos. Mitäpä jos repäiset kerralla kunnolla ja kokeilet siipiäsi uudella tavalla? Vanhaan on helppo palata takaisin, mutta uskallusta vaativia asioita tulee harvemmin.

Kalat (20.2.–20.3.)

Pitkäaikainen harrastuksesi on vaakalaudalla. Puntaroi, miten paljon saat siitä hyvää elämääsi. Hyvien asioiden takia kannattaa nähdä enemmän vaivaa, mutta ikävien painolastien luovuttaminen on oiva vaihtoehto.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]