Oinas (21.3.–20.4.)

Pitkittynyt koronakriisi on saanut sinut mietteliääksi. Luet yllättävän uutisen, joka voi tuoda sinulle uudenlaista näkökulmaa asiaan. Suhtaudu ikävästä tilanteesta huolimatta positiivisin mielin tulevaan, sillä sinua odottaa iloinen yllätys.

Härkä (21.4.–21.5.)

Joulun pyhien herkut tuntuvat kehossa ja tunnet oloa keventämiselle. Nyt on otollinen hetki keventää ja laittaa ruokavalio uuteen järjestykseen! Huomaat nopeasti pienten muutosten vaikutukset.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Monimutkainen ihmissuhde nostaa päätään ja huomaat kohtaavasi negatiivisia tunteita siihen liittyen. Älä kuitenkaan anna sen ottaa liikaa ajatuksia haltuun. Tilanne jatkuu samanlaisena kuin ennenkin.

Rapu (22.6.–22.7.)

Näet ihmeellisen unen, joka voi antaa viitteitä tulevasta. Kirjoita uni paperille ja palaa siihen tarvittaessa myöhemmin. Tällä tavalla voit mahdollistaa itsellesi paluun takaisin aiemmin käytyyn asiaan.

Leijona (23.7.–22.8.)

Eräs tuttavasi vihjailee sinulle jotain ja hänen sanansa jäävät kaihertamaan sinua. Teko saattaa olla tarkoituksellinen, joten koita unohtaa ne mahdollisimman nopeasti. Huomaat vielä, mikä tuntuu merkitykselliseltä.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Huomaat saavasi energiaa yllätyksellisestä asiasta, josta et niin välittänyt aiemmin. Suhtaudu uuteen tuntemukseen avoimesti, sillä arvomaailmasi muutos on voinut muuttaa ajatusmaailmasi asiaan. Tällä tavalla voit päästä askeleen lähemmäs uutta intohimoa.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Sinulle syntyy yhtäkkiä halu oppia jotakin uutta. Kysy sukulaiselta, voisiko hän opettaa sinulle kauan ihailemasi taidon. Jos kaipaat jotain vieläkin konkreettisempaa, olisiko esimerkiksi kansalaisopistossa sinua kiinnostavia vaihtoehtoja?

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Uusi vuosi tarjoaa mahdollisuuden aloittaa täysin puhtaalta pöydältä. Tee lista prioriteeteistasi ja hoida kuntoon rästihommat, jotka jäivät kiusaamaan sinua viime vuoden puolelta. Näin saat puuttuvatkin palaset kasaan.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Huomaat yhtäkkiä kaipaavasi huomiota ja sinulle luonnollisin tapa on saada sitä vastakkaiselta sukupuolelta. Pukeudu upeisiin vaatteisiin ja laita itsesi viimeisen päälle seuraavan kerran julkisilla paikoilla näyttäytyessäsi – saat varmasti ihailevia katseita, päivään piristettä ja itsetunnon kohoamaan.

Kauris (22.12.–20.1.)

Ota ote pitkittyneestä kaamoksesta esimerkiksi kuntoilun tai maukkaiden smoothieiden avustuksella. Yhdistele uudenlaisia makuja ja huomaat, kuinka energiatasosi nousevat vitamiinipommien muodossa. Saatat huomata samalla mielialasi olevan korkeammalla kuin pitkään aikaan!

Vesimies (21.1.–19.2.)

Sensuelli puolesi heräilee henkiin. Nyt on hyvä aika nostattaa sitä, mikä onnistuu pienilläkin kikoilla ja ilman rahaa. Miten olisi esimerkiksi uusi parfyymi tai kehu itselleen päivittäin peilin edessä? Jo pienilläkin asioilla saa aikaan suuria muutoksia.

Kalat (20.2.–20.3.)

Huomaat kangistuneesi maneereihisi, joita ei tule enää edes kyseenalaistettua. Pohdi, mitä voisit tehdä, jotta saisit rikottua tyypillisiä rutiinejasi. Jo pienikin muutos tuo merkittävää vaihtelua arkeen – ehkäpä uskaltaudut pikku hiljaa kokeilemaan rajumpiakin muutoksia?


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]