Oinas (21.3.–20.4.)

Taloudelliset asiat näyttävän menevän parempaan päin, mutta rakkausrintamalla voi sen sijaan olla ryppyjä. Älä kuitenkaan lannistu vähästä, sillä asioilla on tapana järjestyä tavalla tai toisella.

Härkä (21.4.–21.5.)

Hermoissasi on saattanut tuntua kiristelyä ja se on voinut tuoda myös kroppaasi ikäviä tuntemuksia. Nyt on aika hieman löysätä nutturaa ja panostaa omaan hyvinvointiin. Jo pienillä arkisilla asioilla voi saada suurtakin muutosta aikaan ja ehkä jokin irtiotto arjesta olisi paikallaan.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Jokin on saattanut painaa mieltäsi ja olet pohtinut, mikä olisi oikea ratkaisu. Älä tee hätiköityjä päätöksiä, vaan pohdi asiaa monelta kantilta. Luota kuitenkin vaistoosi ja kuuntele sydäntäsi, sillä kaikkia asioita ei voi pähkäillä järjen avulla.

Rapu (22.6.–22.7.)

Nyt on luvassa auringonpaistetta sekä iloa, jota voit boostata entisestään positiivisuudella sekä kiitollisuudella. Pidä viikon ajan kiitollisuus päiväkirjaa ja listaa kolme asiaa, joista voit olla kiitollinen aina ennen nukkumaanmenoa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet ehkä huomannut etääntyneesi eräästä henkilöstä. Pohdi, yritätkö etäisyydelläsi suojella itseäsi vai liittyykö asiaan jotain muuta. Ota asia rohkeasti esiin, sillä se voi säästää monelta mielipahalta.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Kaipaat piristystä ja naurua. Soita siis ystävällesi tai läheisellesi ja kysele kuulumisia. Kysy rohkeasti syvällisempiäkin kysymyksiä äläkä juttele vain niitä näitä. Oikeat kohtaamiset ovat tärkeitä henkiselle hyvinvoinnillesi ja ne auttavat jaksamaan vaikeammassakin tilanteessa.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Oletko yrittänyt löytää elämääsi merkityksellistä ihmistä? Älä lähde merta edemmäs kalaan, vaan pohdi, voisiko se olla lähempänä kuin luuletkaan. Mikäli olet jo suhteessa, anna kumppanillesi ekstrahuomiota tällä viikolla. Pienetkin teot ja huomio voivat lähentää teitä kaivatulla tavalla.  

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Voit tuntea ajoittain sisälläsi tyhjiön, jota olet ehkä yrittänyt paikata jollain tavalla. Nyt on aika sukeltaa mielesi sopukoiden sisään ja pohtia, mikä tyhjiön voi aiheuttaa. Asia voi nostaa kipeitäkin muistoja esiin, mutta se on hyödyllistä parantumisen kannalta.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Kaipaat elämääsi tunteiden syvää paloa sekä todellista välittämistä. Pidä silmäsi sekä sydämesi avoinna, sillä tunne voi löytyä lähempää kuin uskotkaan.

Kauris (22.12.–20.1.)

Työelämän saralla voi olla murheita, jotka voivat alitajuntaisesti stressata sinua. Pohdi, mikä työssäsi on tärkeää ja mitä se mahdollistaa. Voisitko kenties vaihtaa alaa tai tehdä jotain merkityksellisempää? Mieti rohkeitakin vaihtoehtoja.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Oletko tuntenut viime aikoina itsesi aiempaa väsyneemmäksi tai aikaansaamattomaksi? Tähän on tulossa kaivattu muutos, joka antaa sopivasti iloa sekä energiaa jokaiseen päivään.

Kalat (20.2.–20.3.)

Rakkausrintamalla ovat puhaltaneet hieman tasaiset tuulet, mutta tuleva kevät lupailee hyvää. Anna ilosi loistaa kirkkaana ulospäin, niin houkuttelet ympärillesi ihmisiä lähes magneetin lailla.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]