Oinas (21.3.–20.4.)

Kaipaat omaa aikaa ja silloin on parasta kieltäytyä sosiaalisista tilaisuuksista. Välillä on hyvä olla itsekäs ja tehdä, kuten itselle on parasta. Nauti ajasta itsellesi mieluisten asioiden parissa, joissa voit heittää aivosi narikkaan.

Härkä (21.4.–21.5.)

Kohdallesi sattuu upea tilaisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä. Tämän kaltaisia tilaisuuksia tulee vain harvoin, joten tartu siihen rohkeasti pelosta ja epävarmuudesta huolimatta. Älä välitä varsinkaan mitä muut ajattelevat.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Saatat tuntea itsesi torjutuksi ja loukatuksi, mutta älä suurentele asiaa. Henkilö ei välttämättä tarkoita sanomallaan pahaa, vaan hän ei osaa täysin sanoittaa itseään. Ole aikuisempi, laske ylpeytesi ja pyri keskustelemaan avoimesti.

Rapu (22.6.–22.7.)

Mielesi käy ylikierroksilla ja päähäsi pulpahtaa lukuisia ideoita. Laita ideat paperille ja pohdi, mikä todella on haaveesi. Vain näin voit päästä oikean unelmasi äärelle. Älä pelkää kirjoittaa ylös hullumpiakin ideoita.

Leijona (23.7.–22.8.)

Tunnet itsesi energiseksi ja sen tulevat huomaamaan myös muut ympärilläsi. Mikäli etsit romantiikkaa, nyt on oikea aika suunnata apajille. Energinen olemuksesi voi tuoda sinulle upean mahdollisuuden.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Normaalisti tasainen mielialasi voi ailahdella kipakkaankin suuntaan. Pohdi, mistä tunteesi kumpuaa ja onko taustalla selvittämättömiä asioita. Jokin asia saattaa painaa mieltäsi, mutta pyri parhaasi olla purkamatta sitä läheisiisi.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Olet saattanut tehdä viime aikoina hätiköityjä päätöksiä, jotka eivät ole johtaneet kaivattuun lopputulokseen. Ehkä nyt olisi parempi hillitä itsensä ja ottaa aikalisä rauhoittuen itselle mieluisan harrastuksen parissa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Eräs henkilö menneisyydestäsi voi ilmestyä uneesi ja pohdit, missä hän on nyt. Muista, että aika kultaa muistot, joten on parempi antaa ajatuksesi tulla, mutta myös mennä samoja polkujaan.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Viikkosi tulee olemaan vuoristorataa, niin hyvässä kuin pahassa. Nauti huipuista täysillä, mutta muista, että myös haastavimmilla asioilla on hyvä tarkoitus, nimittäin vahvistaa sinua.

Kauris (22.12.–20.1.)

Olet ehkä tuntenut itsesi aiempaa yksinäisemmäksi ja kaipaat ymmärrystä sekä myötätuntoa. Ota rohkeasti yhteyttä ystävääsi, joka tulee ensimmäisenä mieleesi. Ehkä hänelläkin on samankaltaisia ajatuksia.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Luvassa on positiivisia ja kaivattuja muutoksia, jotka lähes siivittävät sinua valoisampaa kevättä kohti. Älä anna kateellisten lannistaa sinua, vaan mene ylpeydellä ja positiivisuudella uutta kohti.

Kalat (20.2.–20.3.)

Välisi voivat tulehtua erään henkilön kanssa. Reagoimisen sijaan keskity kuuntelemiseen ja seuraa tilannetta ikään kuin sivusta. Näin voit ymmärtää paremmin, mitä toinen todellisuudessa haluaa sanoa. Siten pääsette parhaiten yhteisymmärrykseen haitallisten väärin ymmärrysten sijasta.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]