Oinas (21.3.–20.4.)

Läheisessä ihmissuhteessasi on saattanut olla kiristelyä ja tunnetta, että jokin ei ole aivan kunnossa.  Nosta rohkeasti kissa pöydälle ja selvitä syy. Näin toimimalla voit välttyä isommalta pahalta.

Härkä (21.4.–21.5.)

Laita tunteesi hetkeesi sivuun äläkä anna niiden hämärtää päätöksentekokykyäsi. Nyt jos koskaan tarvitset enemmän faktapohjaista tietoa sekä järjellä ajattelua, kuin tunteilla haihattelua.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Pidä tällä viikolla mielessä, että olet arvokas sellaisenaan ja täynnä elämää tullaksesi rakastetuksi vain puoliksi. Muista arvosi ja se, mitä todella ansaitset.

Rapu (22.6.–22.7.)

Aloita tämä viikko positiivisuudella sekä iloisilla ajatuksilla, sillä se voi mahdollistaa sinulle mukavan yllätyksen loppuviikosta. Viikonloppu on siten odottamisen arvoinen.

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet ehkä tuntenut kolotusta kehossasi ja alitajuntaisesti sinua on vaivannut jokin. Ota reippailulenkki luontoon ja tyhjennä mielesi, näin voit päästä sinua vaivaavan asian juurisyyhyn kiinni.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Näet tavallista enemmän unia. Kirjoita unesi ylös jos mahdollista, sillä ne viestivät alitajuntasi virtaa. Onko unessasi henkilö tai tapahtuma mikä toistuu? Mikäli näin on, se vaatii vielä työstöä myös oikeassa elämässä.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Eräs läheisesi on saattanut loukata sinua, ja mietit mielessäsi oletko tehnyt jotain väärin ansaitaksesi tämän. Muista, että ihmisten ongelmat johtuvat usein heistä itsestään ja asiat tulee purettua usein läheisimmille ihmisille. Älä siis ota itseesi, vaan osoita kaikesta huolimatta tukesi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinulle on tuloillaan seesteisen rauhallinen viikko, joka on ehkä juuri sitä, mitä tähän hetkeen kaipaat. Ota tästä rauhallisuudesta kaikki irti ja tee sinulle mieluisia asioita lisätäksesi levon vaikutusta.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Kehosi viestii sinulle, että kaikki ei ole kunnossa. Et ole viime aikoina ehkä saanut riittävästi unta ja olet sinkoillut tehtävästä toiseen. Nyt on aika rauhoittua ja miettiä omaa jaksamista. Vasta sitten voit ottaa koko potentiaalisuutesi käyttöön ja antaa huomiota myös muille.

Kauris (22.12.–20.1.)

Vastoinkäymiset ovat saattaneet viime aikoina osua kohdallesi, mutta älä huolestu. Asioilla on todellakin tapana järjestyä ja usein jopa itsestään. Anna elämän kantaa ja mennä omalla painollaan, sinulta vaaditaan siis vain kärsivällisyyttä tässä hetkessä.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Mielesi kaipaa virikkeitä ja olet hauskan illanvieton tarpeessa. Soita ystävällesi ja pyydä häntä luoksesi käymään rennon illanistujaisen merkeissä. Tämä ruokkii mieltäsi ja auttaa sinua jaksamaan taas hetken.

Kalat (20.2.–20.3.)

Olet ehkä miettinyt mitä vanhalle tuttavallesi kuuluu ja miten hän voi. Jätä miettiminen sikseen ja ota häneen yhteyttä rohkeasti. Hän voi ilostua yhteydenotostasi ennennäkemättömällä tavalla.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]