Koiran helliminen voi parantaa mielialaa. Mies halaa koiraa.

Monet meistä valitsivat lempieläimensä todennäköisesti jo vuosikymmeniä sitten, silloin kun katselimme kuvakirjasta eläinten kuvia ja opimme miten ne ääntelevät.

Mutta kaikkia näitä vuosia myöhemminkin, lempieläimesi voi edelleen kertoa jotain luonteestasi ja siitä millainen ihminen olet.

Delfiini

Sinulla on leikkisä luonne ja tulet helposti toimeen ihmisten kanssa. Ystävystyt vaivatta ja voit jutella kenen tahansa kanssa. Toivotat uudet ihmiset tervetulleiksi ystäväpiiriisi – jaettu ilo on paras ilo.

Koira

Olet lojaali ja huolehtiva ihminen. Pidät läheistesi puolta. Huolehdit toisista epäitsekkäästi, etkä pelkää ottaa riskejä, jos voit näin auttaa jotakuta toista. Olet myös erittäin positiivinen ja tsemppaava henkilö. Saat ystäviä helposti. Positiivinen asenteesi vetää puoleensa muita ihmisiä. Ilosi on tarttuvaa.

Lintu

Kuin taivaalla lentävä lintu, myös sinä osaat katsoa tilanteita matkan päästä. Olet huolehtiva ja lempeä. Uhraat aikaasi ja energiaasi toisten hyväksi tekemättä asiasta numeroa. Olet kunnianhimoinen ja valmiina ottamaan riskejä.

Kissa

Olet itsenäinen ja vahva. Olet erittäin utelias, mikä johtaa monesti hauskoihin tilanteisiin ja seikkailuihin. Olet määrätietoinen ja motivoitunut saavuttamaan tavoitteesi ja unelmasi. Olet todellinen johtajaluonne.

Leijona

Olet lempeämpi mitä ensivaikutelman perusteella voisi olettaa – lämpiät ihmisille hitaasti. Vedät puoleesi uskollisia ystäviä, jotka seisovat rinnallasi tapahtui mitä tahansa, ja olet samanlainen itse. Marssit omaan tahtiisi, ja niin kauan kuin parhaat ystäväsi tukevat sinua, voit saavuttaa mitä tahansa.

Apina

Olet höpsö, etkä ota asioita liian vakavasti. Sanonta ”luokan pelle” kuvailee sinua hyvin. Toisaalta olet myös älykäs, minkä jokainen huomaa. Rakastat toisten viihdyttämistä ja elät aina elämäsi parasta aikaa.

Kettu

Uusille ihmisille lämpiämisessä kestää sinulla aikaa, etkä ole isojen ihmisjoukkojen ystävä. Saatat olla hieman varautunut, mutta kun ihmiset oppivat tuntemaan sinut, olet miellyttävää seuraa ja mainio keskustelija. Älykkyytesi ja viehätysvoimasi ansiosta saat aina mitä haluat.

Karhu

Sinusta tehdään usein vääränlaisia johtopäätöksiä, mikä ei haittaa sinua ollenkaan sillä pidät salaperäisyydestä. Sydämessäsi olet herttainen ihminen, jolla on voimakas suojeluvietti. Toisista huolehtiminen on sinulle luonnollista, vaikka se ei aina näkyisikään. Ihmiset kunnioittavat sinua.

Susi

Arvostat läheisimpiä ystäviäsi, mutta nautit myös omasta seurastasi. Ihmiset yleensä hakevat neuvojasi, ja olet hyvä vastuunkantaja. Sinua kutsutaan joskus pidättyväksi ja salaperäiseksi, vaikka et aktiivisesti yritä vaikuttaa sellaiselta. Keskityt vaan omaan tekemiseesi. Olet tyyni ja rauhallinen, kunnes joku häiritsee rakkaitasi. Silloin on oksat pois.

Sika

Sinusta tuntuu, että ihmiset usein aliarvioivat kykysi, vaikka sinulla olisi paljon jaettavaa. Sinun ajatellaan olevan joskus altavastaajan asemassa, mutta näytät ihmisille, että he ovat väärässä. Ystävällisyys on sinulle luonteenomaista ja lähes kaikki kohtaamasi ihmiset pitävät sinusta.

Hevonen

Olet ennen kaikkea erittäin kärsivällinen. Ystäväsi pitävät sinua vahvana ja luotettavana, eikä pettymysten tuottaminen kuulu luonteeseesi. Sinussa on tyyneyttä, joka saa ihmiset luottamaan sinuun nopeasti. Et ikinä käytä tätä oman etusi tavoitteluun.

Tiikeri

Monet ihmiset voivat ajatella, että olet hieman pelottava, mutta tämä johtuu siitä että olet vaan niin cool. Sinusta näkyy, että tiedät mitä teet, etkä välitä pätkääkään mitä muut sinusta ajattelevat. Ja vaikka tämä ei aina pitäisikään paikkansa, osaat näytellä hyvin. Kun itsevarmana kävelet ympäri kyliä, näytät melko majesteettiselta. Olet luontainen johtaja.

Orava

Olet todella sporttinen, mikä näkyy. Juokset jatkuvasti paikasta toiseen, ja pidät tästä puolesta itsessäsi. Läheisesi yrittävät toisinaan saada sinut hiljentämään tahtiasi, ja joskus hidastatkin vauhtia heidän mielikseen, mutta pian olet takaisin nopeatempoisessa elämäntyylissäsi.

Mustekala

Erottaudut joukosta, vaikka et välttämättä haluaisi. Taitosi ja persoonallisuutesi herättävät ihmisten mielenkiinnon, mutta olet todella vaatimaton etkä kaipaa huomiota. Olet mieluummin omassa seurassasi kuin huomion keskipisteenä. Olet todella taitava käsistäsi ja selvität minkä tahansa eteesi tulevan tilanteen.

Seepra

Pidät itseäsi esillä. Itseilmaisu on sinulle tärkeää, ja haluat aina löytää uusia tapoja erottua joukosta. Haluat olla uniikki ja erikoinen. Ystäväsi rakastavat värikästä ja rohkeaa luonnettasi. Ja he, jotka eivät tästä pidä, eivät pysy elämässäsi kovinkaan kauaa. Sinulla ei ole aikaa negatiivisuudelle.

Norsu

Ihmiset tulevat usein luoksesi kysymään neuvoa, sillä ilmeinen viisautesi näkyy ulospäin. Nautit ihmisten luottamusta hyvin nopeasti. Sinusta tulisi oiva johtaja, mutta sinulle sopii myös, että joku toinen ottaa ohjat. Olet monille herttaisin heidän tuntemansa ihminen, ja olet useille ystävillesi jonkinlainen äitihahmo.

Kirahvi

Olet omalaatuinen, mutta erittäin pidetty. Olet yksi mukavimmista ihmisistä. Ihmiset kunnioittavat sinua luonnostaan, sillä et koskaan tee mitään sellaista minkä takia et ansaitsisi toisten kunnioitusta.

Valas

Huomaat usein olevasi tapahtumien keskellä, taistelemassa niiden asioiden puolesta mihin uskot. Pystyt käsittelemään vaikeita tilanteita ja vastoinkäymisiä uskomattomalla tyyneydellä, mikä saa ihmiset kerääntymään puolellesi. Olet sellainen kuin olet, välittämättä siitä mitä ihmiset sinusta saattavat ajatella.

Kilpikonna

Olet usein huomaamaton introvertti, joka ei halua erottautua massasta. Ihmiset usein aliarvioivat sinut, sillä olet paljon mielenkiintoisempi kuin mitä näytät ulospäin. Sinua tämä ei tosin haittaa. Annat ihmisten nähdä todellisen minäsi silloin kun sinusta tuntuu siltä.


Lähde: the dodo, beliefnet

Kuvat: Unsplash

[mc4wp_form id="278"]