Suomalaiset ovat tunnetusti melko siistiä kansaa, joten tämä uutinen Englannista saattaa ällöttää herkimpiä lukijoita, pahoittelemme siitä. Briteissä tehtiin nimittäin hiljattain tutkimus, johon osallistui peräti 2 000 vastaajaa. Joka kolmas vastanneista nimittäin kertoi pesevänsä lakanansa vain kerran vuodessa. Kyseessä on melko kuvottava tapa, sillä hygienian näkökulmasta lakanoiden vaihtoväli ei saisi missään nimessä ollaan kahta viikkoa pidempi.

Briteillä on tutkimuksen mukaan kuitenkin runsaasti tekemistä hygienia-asioiden suhteen, sillä samassa tutkimuksessa paljastui lisää yllättäviä asioita. Esimerkiksi 36% tutkimukseen osallistuneita myönsi, että he pesevät peittonsa vain kerran vuodessa. Lisäksi tutkimukseen osallistuneiden joukosta 18% kertoi että he pesevät farkkunsa vain kerran vuodessa!

Ole kuin Ridge! Nappaa CasinoEurolle 100% talletusbonus 100 euroon asti!

Tutkimuksesta löytyi kuitenkin myös yllättäviä asioita, kuten se, että 40% vastanneista pesi pyyhkeensä jokaisen käyttökerran jälkeen ja 45% vastanneista myönsi, että pyyhe lentää pesuun viimeistään viiden käyttökerran jälkeen.

Mikäli vastaava tutkimus tehtäisiin Suomessa, toivoisimme todellakin, että vastaajien prosentuaalinen osuus siitä, miten usein lakanat pestään, jäisi mahdollisimman pieneksi.

[mc4wp_form id="278"]