Lokakuussa syntyneet saavat mitä haluavat.

Luonteenpiirteiden määritteleminen syntymäkuukauden perusteella on vanha metodi. Numerologian mukaan syntymäkuukausi voi kertoa sinusta paljonkin. Tutkijoiden ja tilastojen mukaan syntymäkuukausi voi vaikuttaa uraan, luonteeseen, rakkauselämään ja muuhun.

Lokakuussa syntynyt, tällainen olet

Sinä onnenpekka! Lokakuussa syntyneet saavat melkein aina sen minkä haluavat. Keskity ajattelemaan sitä mistä eniten haaveilet, ja toiveesi voi toteutua. Toisinaan saatat tuntea kostonhimoa ja halua väitellä. Mutta jos onnistut taistelemaan omia sisäisiä demonejasi vastaan, tulet menestymään enemmän kuin osasit ikinä kuvitellakaan – ja sinusta voi tulla suosittu johtaja.

Pelaa Ridgen Forresterin seurassa CasinoEurolla!

Luonteenpiirteesi

  • lojaali
  • itsepäinen
  • reilu
  • tunteellinen
  • rehellinen
  • päättäväinen

Ystävät ovat maailmasi napa. Et pelkästään arvosta ihmissuhteitasi, mutta rakastat myös huomion keskipisteenä olemista, juttelua ja uusien ihmisten tapaamista. Lokakuussa syntyneet ovat usein kauniita ja seksikkäitä, mutta taipuvaisia menettämään itsevarmuutensa herkästi. Varo, ettet ole vihainen, kateellinen tai loukkaannu liian helposti. Anna itsellesi lupa nauttia matkustelusta, taiteesta ja kirjallisuudesta.


Luonteenpiirteet syntymäkuukauden perusteella: Tammikuu, Helmikuu, Maaliskuu, Huhtikuu, Toukokuu, Kesäkuu, Heinäkuu, Elokuu, Syyskuu, Lokakuu, Marraskuu, Joulukuu


Lähde: apost

Kuva: Unsplash

[mc4wp_form id="278"]