Olet varmasti lukenut rikkaiden Hollywood-julkkisten ihmeellisistä kauneushoidoista. Nyt meillä on mahtavia uutisia, sillä kauneusmaailman huipulla ratsastaa hintaluokaltaan edullisempaan päähän kuuluva voide! Näin ollen sinun ei tarvitse tuhlata omaisuuksiasi seuratessasi Hollywood-tähtien esimerkkiä. Tästä edullisesta löydöstä uutisoi kauneussivusto Byrdie.

Kokeile pelaamista CasinoEurolla klikkaamalla tästä!

Tämän tuotteen julkkisfaneihin lukeutuvat muun muassa muodin tyyliguruksi mielletty Victoria Beckham sekä Victoria’s Secret -alusvaatemallina mainetta niittänyt Rosie Huntingon-Whiteley, joten nimilista on erittäin pitkä ja kattava. Lisäksi monet meikkaajat ja ihonhoitoalan asiantuntijat vannovat sen nimeen.

Kyseessä on saksalaisen kauneusbrändi Weledan lanseeraama voide, jonka juuret ylettyvät jo 100 vuoden taakse. Kyseessä on Weledan Skin Food Original Ultra-Rich Cream, joka on luonnonkosmetiikkaa. Siinä on vaikuttava ainesosalista, sillä siinä on mm. kamomillaa ja erilaisia eteerisiä öljyjä. Se onkin erittäin ravitseva.

Paksu voide soveltuu erityisen hyvin käsien, jalkojen ja kyynärpäiden kosteuttamiseen. Lisäksi sitä voi käyttää kosteuttavana kasvonaamiona, hiusten latvojen kosteuttamisessa tai jopa huulivoiteena.

Lähde: Byrdie

Artikkelikuva: Pixapay

[mc4wp_form id="278"]