Viime vuosien aikana perinteiset suklaakalenterit ovat alkaneet saada rinnalleen mitä ihmeellisimpiä joulukalentereita. Jos ajatus satojen eurojen joulukalenterista tuntui absurdilta vielä muutama vuosi sitten, asenteet ovat muuttuneet. Nykyään myydään jopa satojen eurojen hintaiset joulukalenterit nopeasti loppuun. Anna-lehti on listannut erikoisimmat joulukalenterit, joita markkinoilta tänä vuonna löytyy. Mikä näistä kuulostaa sinusta kiinnostavimmalta?

Juhlista itsenäisyyspäivää nyt CasinoEurolla klikkaamalla tästä!

Popcorn-joulukalenteri

Brittiläinen Popcorn Shed on tuonut markkinoille ihmeellisen popcorn-kalenterin, joka on täynnä herkullisia popparimakuja. Maut voivat olla erittäin mielikuvituksellisia, joten tämän kalenterin parissa voi kokea todellisia yllätyksiä!

Olutkalenteri

Nautitko oluesta? Siinä tapauksessa voit varmasti ilahtua olutkalenterista, joka on täynnä upeita olutjuomia. Tämän kalenterin kanssa voikin testailla yhden erilaisen juoman joka päivä! Ei siis mikään ihme, että tämä juomakalenteri on vastaus innokkaiden oluen juojien toiveisiin. Kalentereja ovat tuoneet markkinoille useat pienpanimot, kuten Sori Brewing.

Sukkakalenteri

Mikäli olet sukkafriikki, ilahdut varmasti kuullessasi, että markkinoilta löytyy myös sukkajoulukalentereita. Jokaisen luukun takaa ilmaantuu yksi uusi sukkapari, joka lämmittää jalkoja pimeinä talvi-iltoina. Voitkin siis saada jopa 24 uutta sukkaparia itsellesi talven iloksi. Ainakin Coolstuff on tuonut markkinoille tällaisen kalenterin.

Työkalukalenteri

Kaikki remontoinnista kiinnostuneet saattavat innostua tiedosta, että markkinoille on saapunut Wera-niminen työkalukalenteri. Kalenterista löytyy esimerkiksi ruuvaustyökaluja ja hylsyjä. Mukana onkin useita innokkaille remontoijille hyödyllisiä tavaroita.

Joulusiivouskalenteri

Mikäli joulusiivoukseen ei tunnu riittävän aikaa, kannattaa hyödyntää Get Boring Stuff Done -yhtiön lanseeraama siivousjoulukalenteri. Sen takana löytyy yksi tehtävä joka päivää varten. Vältyt siis hermoja kiristävältä siivousurakalta, kun jaat homman pienempiin palasiin!

Luksuskosmetiikkakalenteri

Kosmetiikkakalenterien ohelle on ilmaantunut myös hajuvesiä tarjoava kalenteri. Markkinoiden hinnakkain kalenteri lienee parfyymeja ja tuoksuja sisältävä Acqua di Parma x Emilio Pucci, jonka hinta on hulppeat 450 euroja.

Kaurapuurokalenteri

Elintarvikeyhtiö Raisio on lanseerannut Elovena-tuoteperheen nimissä uskomattoman kaurapuurokalenterin, jossa on yhteensä 18 erilaista kaurapuuron makua. Jos siis olet puuron ystävä, kyseessä on aivan ehdoton valinta juuri sinulle!

Lemmikkijoulukalenteri

Lemmikeille on tehty erilaisia joulukalentereita, joissa on mitä ihmeellisempiä yllätyksiä. Tarjolla on esimerkiksi kissoille ja koirille räätälöityjä yhteiskalentereita, joissa on pieniä makupaloja perheen karvaisille yksilöille. Se onkin erittäin hyvä vaihtoehto ilahduttamaan perheen karvaisimpia yksilöitä!

Pakohuonepelimäinen joulukalenteri

Jos nautit pakohuoneiden tunnelmasta ja salaisuuksien ratkaisemisesta, pakohuonekalenteri on potentiaalinen valinta juuri sinulle! Exit: The Game – The Mysterious Ice Cave on joulukalenteri, jossa pelaajat ovat osana seikkailua. Jokaisena päivänä tulee uusi vihje, jonka tarkoituksena on auttaa mysteerin selvittämisessä. Tämä mysteeri selviää jouluaattona, mikäli olet saanut ratkaistua sen oikealla tavalla.

Vaihtoehtona oma kalenteri

Mikäli yksikään näistä kalentereista ei vaikuttanut olevan sinun mieleesi, voit myös toteuttaa omaperäisemmän ratkaisun. Jos et halua ostaa valmista kalenteria, voit hakea näistä inspiraatiota ja tehdä itsellesi oman version!

Lähde: Anna

Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]