Kuva: All Over Press

Suomessa jo miljoona-asunnot ovat arvokkaita, mutta maailmalla löytyy vieläkin tyyriimpiä koteja. Brittiläinen Daily Mail -lehti kertoo, että F1-moguli Bernie Ecclestonen tytär Petra Ecclestone sekä hänen kihlattunsa Sam Palmer ovat myymässä 170 miljoonan punnan eli n. 180 miljoonan euron arvoista kotiaan. Uskomattoman arvokas luksuskartano sijaitsee Lontoossa ja se tunnetaan nimellä Sloane House.

Nauti ensiluokkaisesta viihteestä Casino Eurolla klikkaamalla tästä!

Valtavassa, 1700-luvulla rakennetussa talossa on hurjat 1860 neliötä ja se on remontoitu erittäin tyylikkäällä tavalla perheen makuun sopivaksi. Siellä on kahdeksan makuuhuonetta ja huimat 12 kylpyhuonetta. Lisäksi heillä on oma tyylikäs 17 metrin uima-allas, erittäin avara vaatehuone ja 4D-elokuvateatteri omalla irtokarkkitelineellä. Hulppeaan tilaan lukeutuu myös uskomaton meikkihuone, joka on tyylitelty viimeisen päälle meikkaamista varten.

Kultaa ja kimallusta

Teemaväreissä näkyy kultaista ja mustaa koko kodin läpi. Kodissa on uskomattomia yksityiskohtia, joita ei voisi kuvitellakaan näkevänsä – näihin lukeutuvat esimerkiksi 15 000 Swarowskin kristallista koostuva kynttelikkö, jota harvassa paikassa näkee. Lisäksi heillä on valtava valaistu akvaario, jossa on 64 erilaista kalalajia.

Petra Ecclestone on paljastanut, että kodin viimeistelyyn meni lähes 5 vuotta ja hän rakastaa sitä. Heillä on myös avara piha, jossa on helppo viihtyä ja Petra Ecclestonen mielestä pihakokonaisuus teki paikasta alun alkaen erityisen ja taianomaisen, sillä Lontoossa ei juuri ole taloja omalla pihalla. Talosta löytyy videoesittely Architectural Digest -sivustolla ja voit katsoa sen halutessasi täältä.

Lähde: Daily Mail

Kuva: All Over Press

[mc4wp_form id="278"]