Kun ikää alkaa kertyä mittariin, painon pudottaminen muuttuu yhä hankalammaksi. Jos tuntuu, että olet kokeillut kaikki mahdolliset dieetit Atkinsista Painonvartijoihin tuloksetta, ei silti kannata heittää kirvestä kaivoon. Yksi mahdollisista tavoista pudottaa painoa on pätkäpaasto, jossa ruokailut on rajoitettu tiettyyn kellonaikaan esimerkiksi 8-16 väliin ja tämän jälkeen paastotaan aina tietty, pidempi ajanjakso seuraavaan ateriaan.

Ikääntyvän ihmisen painonhallinnan vaikein osuus on aineenvaihdunnan hallitseminen, joka hidastuu mitä enemmän ikävuosia kertyy mittariin. On kuitenkin tutkittu, että pätkäpaasto nimen omaan lisää aineenvaihduntaa jopa 14 prosentilla ja tämä tietysti parantaa onnistumisen todennäköisyyttä ja polttaa rasvaa tehokkaammin.

Pelaa CasinoEurolla kätevästi omilla pankkitunnuksillasi. Tee tili jo tänään!

Pätkäpaastoon sisältyy myös muita ominaisuuksia, jotka tekevät tästä laihdustusmetodista muita tehokkaamman:

  • Dieettiä on helppo noudattaa, sillä ainoa vaatimus on ruokailujen rajoittaminen tietyn kellonajan sisään.
  • Ei ruokarajoitteita eli herkkujakin voi syödä maltilla, kunhan muistat totaalisen paaston silloin, kun ei ole ruoka-aika
  • Sopii kaikkien aikatauluihin, sillä pätkäpaastoilun kellonajalla ei ole väliä. Yksi suosituimmista pätkäpaastoista on 16/8-paasto, jossa ruokailut ajoitetaan 8 tunnin ajalle ja loput 16 tuntia paastotaan. Voit valita itse ajankohdan, jolloin syöt ja jolloin paastoat, pidä kuitenkin mielessä se, että ajan tulee pysyä samana päivästä toiseen.

[mc4wp_form id="278"]