Oinas (21.3.–20.4.)

Huomaat, että negatiiviset uutiset maailmalta ovat alkaneet häiritä ajatteluasi hieman liikaakin. Nyt on hyvä aika ottaa niihin hieman etäisyyttä ja jättää seuraaminen vähemmälle. Tällä tavalla saat kerättyä aivokapasiteettia muihin asioihin, jotka tarvitsevat huomiotasi.

Härkä (21.4.–21.5.)

Sinulle on herännyt valtava auttamisen tarve ja saatat vielä miettiä, miten voisit konkreettisesti auttaa. Seuraa intuitiotasi ja löydät varmasti sinulle parhaan tavan olla muille hyödyksi.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Romanssirintamalla sattuu ja tapahtuu ja huomaatkin löytäväsi itsestäsi uutta energiaa, jolla päästät sisäisen minäsi valloilleen. Huomaat hymyn levenevän kevätauringon tahtiin, kun sisäinen säteilysi tanssii kilpaa kevätauringon kanssa.

Rapu (22.6.–22.7.)

Viime viikkojen tapahtumat ovat saaneet energiatasosi koholleen ja rauhoittuminen tekisi hyvää. Pysähdy hetkeksi ja keskity nykyhetkeen saadaksesi rauhoittavia vaikutuksia jokapäiväistä elämää ajatellen. Tällä tavalla löydät uusia elementtejä itsestäsi.

Leijona (23.7.–22.8.)

Huomaat kaipaavasi uudenlaista osaamista ja oppimista, vaikka et ehkä vielä tiedä tarkalleen, mikä kiinnostaisi. Opiskelun nälkään voit vastata esimerkiksi kurssilla – tai jos oikein innostut, voit katsella avoimien korkeakouluopiskelujen tarjontaa.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Sinua on kiusannut eräs tapahtuma menneisyydestä jo pidemmän aikaa. Nyt voisi olla hyvä aika tasata tilit menneisyyden kanssa. Puhu asiasta läheisesi kanssa tai kirjoita ajatuksesi paperille käsittelemistä varten. Voit päästä asian kanssa sujuiksi nopeammin kuin huomaatkaan.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Rahatilanteessasi olisi merkittävä käännös parempaan suuntaan, kun teet pieniä muutoksia. Mieti, mitkä nämä muutoskohdat voisivat olla ja miten voisit hyötyä niistä oman elämäsi kannalta.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Lähipiirissäsi pinnan alla kuohuu ja voit aistia kireää tunnelmaa. Lumipalloefekti voi lähteä nopeasti liikkeelle, minkä takia ei kannata valita kenenkään puolia. Ota hieman etäisyyttä vaikeisiin asioihin ja koita pysyä neutraalina.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Sinulle olisi tarjolla melkoinen määrä töitä työelämässäsi. Mieti, kiinnostaisiko sinua tarttua jälleen uuteen mahdollisuuteen vai haluatko pysyä mieluummin turvallisessa nykytilanteessasi. Valinta on sinun.

Kauris (22.12.–20.1.)

Saatat huomata miettiväsi terveydentilaasi hyvinkin tarkkaan. Kotona tehtävistä asioista on paljon apua – kokeile esimerkiksi kotijumppaa tai venyttelyä ensiapuun. Huomaat nopeasti, kuinka liikunta nostaa mielialaa lähes huomaamatta.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Viime aikojen hektiset tapahtumat ovat jättäneet sinuun jälkesi ja nyt on korkea aika hieman tasata kierroksia. Vähennä päivittäisten aktiviteettien määrää ja anna enemmän tilaa itsellesi, jotta saat lisää voimia tulevia koitoksia varten.

Kalat (20.2.–20.3.)

Olet tekemässä hyvät kaupat, mutta ratkaisu voi venyä vielä viime hetkille. Tunteet voivat taistella järkiratkaisuja vastaan. Kuuntele sisintäsi, ettei ratkaisu ala jälkikäteen harmittaa.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]