Oinas (21.3.–20.4.)

Kumppanisi ei välttämättä ymmärrä mielialan vaihteluitasi, mutta jos olet halukas keskustelemaan, voit välttyä suuremmilta murheilta. Älä haaskaa tätä jännittävää viikkoa istumalla kotona. Pyydä ystävää tai perheenjäsentä osallistumaan sisustuspuuhiin. Ala ajatella terveellisempiä elintapoja.

Härkä (21.4.–21.5.)

Älä anna kumppanisi saada sinua innostumaan liikaa. Tällä viikolla työmatka, tai luennolle tai seminaarin osallistuminen, on kannattavaa. Kykysi saada asioita aikaan motivoi myös toisia. Mahdollisuus päästä eteenpäin on ilmeinen. Talleta rahasi turvalliseen paikkaan.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Et voi luottaa henkilöön, jonka kanssa työskentelet. On aika tuntea ylpeyttä asettamaasi tavoitteeseen liittyen. Jos olet valmis irtiottoon, löydät itsesi keskeltä jännittävää tapaamista. Tällä viikolla saatat syödä liikaa.

Rapu (22.6.–22.7.)

Lähde lyhyelle matkalle, jos mahdollista. Varo sanojasi. Mieti kenelle paljastat henkilökohtaisia asioitasi. Keskustelut perheen kanssa saattavat muuttua hieman riitaisiksi.

Leijona (23.7.–22.8.)

Huolehdi, että he joiden kanssa haluat tehdä sopimuksen, viihtyvät. Sinulla voi olla ongelma vanhempaan henkilöön liittyen. Kiinnostuksesi uskontoa ja filosofiaa kohtaan saattaa johtaa sinut erityisiin kohteisiin. Varmista, että olet perillä kaikista yksityiskohdista, ennen kuin sitoudut mihinkään.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Yritä mukautua heidän toiveisiinsa, jos haluat välttää konfliktia. Matka tulee maksamaan sinulle enemmän kuin oletit. Työmatka saattaa osoittautua turhaksi. Älä anna ystäviesi saada sinua osallistumaan mihinkään, mihin et itse usko.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Nauti kurssille osallistumisesta tai toisten opettamisesta. Velvollisuudet perhettä kohtaan saattavat kasaantua. Saatat olla kiireisempi kuin luulit, joten on parasta aloittaa projekti niin pian kuin mahdollista. Pysy kaukana henkilöistä, jotka nautiskelevat liikaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Mahdollisuus kumppanuuteen on läsnä, mutta harkitse kaikkia yksityiskohtia huolellisesti. Mieti mitä pomosi haluaa, jos haluat tehdä työsi oikein. Harkitse työpaikan hakemista toiselta puolelta maapalloa. Yritä olla huolestuttamatta muita suunnitelmillasi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Pääset etenemään, jos hoidat muutaman puhelun ja teet sopimuksen. Tällä viikolla on parasta olla tekemisissä perheen ulkopuolisten henkilöiden kanssa. Vaivannäkösi itsesi kehittämisen suhteen kantaa hedelmää. Älä sivuuta tunnepuolen asioita, jotka saattavat aiheuttaa isompia ongelmia.

Kauris (22.12.–20.1.)

Ongelmat kotona saattavat aiheuttaa epämukavaa oloa. Pyri päättäväisesti tavoitteisiisi. Tilanteet henkilökohtaisessa elämässäsi muuttuvat nopeasti. Saatat päästä mukaan mielenkiintoiseen tapaamiseen.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Kompromissien teko on välttämätöntä. Keskitä energiasi tällä viikolla työntekoon. Kommunikaatiokykysi saattaa auttaa sinua nostamaan pisteitäsi. Älä käytä liikaa rahaa lapsiin tai isoihin hankintoihin.

Kalat (20.2.–20.3.)

Salasuhteet saattavat paljastua. Yritä kontrolloida itseäsi paremmin. Remonttien tekeminen kotona osoittautuu palkitsevaksi. Tee jotain rakentavaa ulkona.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]