Oinas (21.3.–20.4.)

Ystävän tai sukulaisen tapaaminen tarjoaa tilaisuuden inspiroivaan keskusteluun. Romanssi on mahdollinen, mikäli seuraat asettamiasi tavoitteita. Huolehdi paperiasiat kuntoon. Vanhemmat sukulaiset tai perheenjäsenet saattavat saada sinut tuntemaan turhaan syyllisyyttä.

Härkä (21.4.–21.5.)

Yritä hillitä ärsyyntymistäsi kumppaniasi kohtaan. Järjestötoimintaan osallistuminen toisi mukanaan lisää itsevarmuutta. Panoksesi on hyödyllinen ja sitä arvostetaan. Kykysi saada aikaan sopimus hämmästyttää muut. Ole hienotunteinen, kun ystäväsi lähestyy sinua vaikealla asialla.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Älä tuomitse liian nopeasti asuinkumppaneitasi. Uudet kiinnostuksenkohteet vievät paljon aikaa. Toisten auttaminen tunnepuolen asioissa on palkitsevinta. Pidä huolta itsestäsi, tai odotettavissa on hieman sairastelua. Laske budjettisi huolellisesti, ennen kuin teet suuren hankinnan.

Rapu (22.6.–22.7.)

Älä heittäydy täysin huolettomaksi, sillä saatat menettää nopeasti sen, mikä tulee turhan helposti. Täytä kalenterisi menoilla. Joku yrittää huijata sinua, ja jos olet liian herkkäuskoinen, saatat joutua maksamaan. Yritä rauhoittua ja kuuntele kumppanisi valituksia. Kompromissin tekeminen saattaa olla välttämätöntä.

Leijona (23.7.–22.8.)

Voit myydä ideasi heille, joilla on rahaa. Tee jotain erityistä. Ystävät tai harrastuspiirit saattavat haluta sinun osallistuvan suuremmalla rahasummalla, kuin mihin sinulla olisi varaa. Vältä turhanpäiväistä juoruilua. Puhelusi läheisellesi saa aikaan enemmän hyvää, kuin olisit aavistanutkaan.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Kateellisuus saattaa johtaa sinut harhapoluille. Puhu aikeistasi ja vahvista, että molemmat tunnette samalla tavalla. Joku saattaa ajatella, että liian paljon tapahtuu liian nopeasti. Voit vierailla asiakkaan luona ja tehdä vaikutuksen tarjoamalla konkreettista apua. Pidä huolta kodistasi.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Unohda toistaiseksi asiat, joita et voi muuttaa. Käy töiden kimppuun. Epävarmuudet sukulaisten suhteen tekevät tilanteista epämukavia, mikäli osallistut perhetapaamiseen. Tällä viikolla tarvitset hieman apua. Puhu asioista niiden oikeilla nimillä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Kulttuuriaktiviteetti virkistää kaikkia. Mieti kahdesti ennen kuin yrität toteuttaa epärealistisia suunnitelmia. Tahdonvoimasi pelastaa sinut. Älykkyytesi tuo sinulle suosiota. Eräs jäsenyys saattaa osoittautua kalliiksi ja hyödyttömäksi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Häiriötekijät saattavat hidastaa sinua, mutta olet vahva. Lopulta valintasi voivat osoittautua suosiollisiksi. Hänellä ei välttämättä ole kärsivällisyyttä odottaa, että saat valmiiksi asiat, jotka lupasit tehdä. Saatat törmätä entiseen kumppaniisi. Yllättävä sattuma saa sinut kahden vaiheille.

Kauris (22.12.–20.1.)

Vierasmaalaisen logiikka erääseen asiaan liittyen saattaa huvittaa, mutta samalla myös herättää kiinnostuksesi. Älä epäröi kohdata läheiseesi liittyvää tilannetta, sillä voit ratkaista mahdolliset ongelmat. Tällä viikolla sinun kannattaa viettää aikaa myös itseksesi, jotta kuulet paremmin, mitä sydämesi sinulle yrittää kertoa. Asiat, joille et voi mitään juuri nyt, kannattaa sysätä taka-alalle.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Harkitse tarkkaan, kannattaako sinun luopua entisestä – et välttämättä pidä siitä, mitä saat tilalle. Saatat löytää itsesi keskeltä riitaa, jolla ei ole mitään tekemistä kanssasi. Tee jotain luovaa ja inspiroivaa. Saatat tuntea alakuloa, mikäli sinun ei anneta tehdä asioita omalla tavallasi.

Kalat (20.2.–20.3.)

Pienen tapaturman mahdollisuus kasvaa sekamelskassa. Voit avautua kumppanillesi ja kertoa mitä odotat suhteeltanne. Parempi ruokavalio, liikunta tai uusi ympäristö saattavat auttaa rauhoittamaan myrskyävän mielesi. Mieti, oletko menossa oikeaan suuntaan.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]