jousimies horoskooppi

Kesäkuu on jousimiehille positiivisen kehityksen aikaa, mutta myös pieniä takaiskuja on odotettavissa. Rahavirrat kasvavat ja saat säästöön enemmän kuin yleensä. Kiinnitä huomiota perheen sisäisiin asioihin. Käytä enemmän aikaa parisuhteeseesi, jotta se pysyy voimissaan. Vältä riitoihin sotkeentumista, sillä nyt ei ole hyvä aika aiheuttaa väärinkäsityksiä ja loukkaantuneita tunteita. Työrintamalla on hyvä mahdollisuus onnekkaisiin sattumiin. Todistat kasvua ja uusia mahdollisuuksia. Terveytesi kohenee. Pidä itsesi motivoituneena, kärsivällisyys on tie menestykseen.

Rakkaus

Menestys parisuhteessa näyttää todennäköiseltä. Kuukauden alussa sinkuilla saattaa olla edessään huomattava elämänmuutos. Kuun puolivälin jälkeen kannattaa kiinnittää enemmän huomiota sanoihin, joita käytät. Vältä riitelyä kumppanin kanssa.

Ole kuin Ridge! Nappaa CasinoEurolle 100% talletusbonus 100 euroon asti!

Raha

Kesäkuussa jousimiehet onnistuvat raha-asioissa. Tuloja voi olla enemmän, kuin olit ajatellut. Rahavirrat kasvavat tänä ajanjaksona. Saat säästettyä enemmän kuin aikaisemmin. Yritä välttää isojen heräteostosten tekemistä. Mieti sijoitusmahdollisuuksia.

Terveys

Jousimiesten terveys näyttää yleisesti ottaen olevan kunnossa. Pienimuotoisia vaivoja voi kuitenkin esiintyä. Käy lääkärissä, mikäli ne häiritsevät liikaa. Jos sinulla on pitkäaikaissairaus, tarkkaile vointiasi. Vältä väliaikaisratkaisuja. Kiinnitä huomiota siihen, mitä juot.


Kesäkuun kuukausihoroskoopit: Oinas, Härkä, Kaksoset, Rapu, Leijona, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies, Kalat


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]