Oinas (21.3.–20.4.)

Kumppanisi käyttäytyy tällä viikolla juuri niin kuin toivot. Lähipiiriin kuulumattoman kanssa saattaa ilmaantua pientä erimielisyyttä. Epävarmuus asumisjärjestelyjen suhteen voi aiheuttaa stressiä. Älä kuluta liikaa rahaa viihteeseen. Voi olla, että lapset käyvät hermoille.

Härkä (21.4.–21.5.)

Vältä varattua rakastajaa. Hillitse tunteesi, ja kaikki järjestyy lopulta parhain päin. Pieni matka osoittautuu suosiolliseksi. Muista huolehtia, että sinulla on aikaa nähdä läheisiäsi. Auta jos pystyt, mutta myös kuunteleminen voi olla tarpeeksi.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Velvollisuudet tuntuvat nyt kasaantuvan päälle. Taipumuksesi liialliseen yksityiskohtaisuuteen saattaa tarkoittaa, että et muista ajatella kontekstia. On mahdollista, että hän on sinulle kateellinen. Käy ostoksilla, saatat tehdä hyviä löytöjä.

Rapu (22.6.–22.7.)

Mahdollisuudet romanttisiin kohtaamisiin ovat nousussa. Talousasiat saavat sinut tunteelliseksi. Tällä viikolla kannattaa lähteä ulos ja tavata uusia ihmisiä. Uupumus saattaa johtua pienistä terveysongelmista.

Pelaa Ridgen Forresterin seurassa CasinoEurolla!

Leijona (23.7.–22.8.)

Tarkkaile pankkitilisi liikennettä tällä viikolla. Kumppanisi ei välttämättä ymmärrä mielialanvaihteluitasi, mutta jos olet valmis puhumaan, mielipahalta voidaan välttyä. Mahdollisuus päästä eteenpäin hyvän bisnesvainusi avustamana näyttää todennäköiseltä.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Käy tilaisuudessa, jossa voit luoda tarvitsemiasi verkostoja. Kiinnostuksenkohteesi voi johdattaa sinut tielle, jonka olemassaolosta et ole ollut tietoinen. Tarvitset aktiviteetteja. Saatat huomata, että joku kollegoistasi ei ole ollut luottamuksesi arvoinen.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Älä sano asioita, jotka voivat myöhemmin kääntyä itseäsi vastaan. Rentoudu. Älä käytä liikaa rahaa ystäviin tai perheeseen. Älä sotkeennu muiden yksityisasioihin. Salasuhde tai kolmiodraama saattaa houkutella.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinulla on tavanomaista enemmän energiaa – käytä sitä järkevästi. Vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa. Loistat töissä. Voi olla, että et ole tietoinen kaikista yksityiskohdista. Tarkista asioiden oikea laita, ennen kuin päätät mitään. Auta läheistäsi paperiasioiden hoidossa.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tällä viikolla ei kannata antaa lapsille liian paljon. Älä laske sen varaan, että toiset peittelisivät puutteitasi. Kumppanisi saattaa ärsyyntyä tavanomaista helpommin tällä viikolla. Selvitä asiat läheisen kanssa. Yritä järjestää omaa aikaa.

Kauris (22.12.–20.1.)

Ystävä menneisyydestäsi saattaa palata elämääsi. Osallistu mukaan projekteihin ja luo uusia ystävyyssuhteita. Pysyttele erossa toisten ihmisten asioista. Tällä viikolla on parasta välttää isojen sopimusten tekemistä ja talousasioihin liittyviä päätöksiä.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Yritä olla tuhlaamatta rahaa asioihin, joita et tarvitse. Puhu tavoitteistasi ja unelmistasi. Mieti mikä on sinulle kaikkein tärkeintä. Tällä viikolla saatat tehdä ammatillisia päätöksiä, jotka vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen.

Kalat (20.2.–20.3.)

Jos olet parisuhteessa, käytä lisäenergiasi suhteesi hyväksi. Ulkoile ja pidä huolta kunnostasi. Saatat huomata joutuneesi keskelle epätoivottua tilannetta. Älä luota liikaa henkilöön, jonka tapasit vasta vähän aikaa sitten.


Kuva: Unsplash

[mc4wp_form id="278"]