kauris horoskooppi

Kauriilla kesäkuu näyttäytyy yleisesti ottaen suotuisana ajanjaksona, vaikka kuukauteen mahtuu myös pieniä takaiskuja. Etenkin perheeseen tai rakkauselämään liittyvät asiat ovat vahvoilla. Olet energinen ja päättäväinen. Töissä eteen voi tulla joitakin haastavia hetkiä kollegoiden kanssa. Ne eivät kuitenkaan sinua masenna, sillä ahkeruutesi, älykkyytesi ja luovuutesi pelastavat sinut kaikista tukalista tilanteista. Menestyäksesi sinun tulee kuitenkin pysyä rauhallisena. Pidä hyvää huolta itsestäsi vastapainoksi työpaikan kiireille. Varaudu yllättävään menoerään.

Rakkaus

Kesäkuussa vietät hieman tavanomaista vähemmän aikaa läheistesi kanssa, mutta laatu korvaa tällä kertaa määrän, eikä kukaan ole pahoilla mielin. Tuot positiivista energiaa kohtaamisiisi. Rakkaus ja ymmärrys vallitsevat, mutta älä anna menestyksen saada sinua liian huolettomaksi tärkeiden ihmissuhteiden suhteen. Huolimaton puhe voi loukata kumppaniasi.

Raha

Yllättävä menoerä voi aiheuttaa lievää stressiä talousasioista kesäkuun aikana. Rahavirrat ovat tavanomaisella tasolla. Tarkkaile rahankäyttöäsi ja saat säästettyä kohtalaisen summan tulevaa lomaa varten.

Terveys

Terveyden suhteen kesäkuu ei tarjoile suurempia yllätyksiä. Työstä aiheutuva lievä stressi saattaa aiheuttaa päänsärkyä, mutta syytä huoleen ei pitäisi olla. Yritä huolehtia riittävistä yöunista ja liiku säännöllisesti. Varaa aika hammaslääkärille, mikäli edellisestä käynnistä on aikaa.


Kesäkuun kuukausihoroskoopit: Oinas, Härkä, Kaksoset, Rapu, Leijona, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies, Kalat


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]