rapu horoskooppi

Kesäkuu on kuin tuulahdus raikasta ilmaa ravuille. Sinkkurapujen suhderintamalle voi olla tulossa hyviä uutisia, sillä rakkautta on ilmassa. Rakkaan kanssa on edessä monia hyviä päiviä. Osalle ravuista jopa häät näyttävät ajankohtaisilta. Naimisissa olevien kannattaa osoittaa enemmän hellyyttä puolisoaan kohtaan. Voi olla, että joudut näkemään enemmän vaivaa tulojesi eteen. Säästäminen yllättävien menojen varalta on tarpeen. Kuun puolivälistä lähtien rahaa saattaa olla käytettävissä enemmän. Työssäkäyvät voivat tuntea stressiä, mutta ahkeruus tuo kiitosta ylemmiltä. Terveyden kanssa voi olla pientä huolta. Nivelkipu saattaa vaivata. Varaa aika lääkärille, mikäli kipu voimistuu.

Pelaa CasinoEurolla kätevästi omilla pankkitunnuksillasi. Tee tili jo tänään!

Rakkaus

Tämän kuun aikana sinkkuravut saattavat rakastua, ja parisuhteessa olevien suhde voi nousta uudelle tasolle. Naimisissa olevat ravut voivat kohdata joitakin ongelmia kumppanin itsekeskeisen asenteen takia. Tämä ei kuitenkaan kestä pitkään. Loma puolison kanssa voi auttaa sytyttämään liekin uudestaan.

Raha

Tässä kuussa joudut näkemään tulojen eteen enemmän vaivaa. Kuun puolivälin jälkeen rahavirrat saattavat hiljalleen kasvaa, mutta opettele olemaan tyytyväinen siihen, mitä sinulla on. Voit käyttää rahaa luksukseen ja mukavuuteen, mutta älä ylitä kuukauden budjettia.

Terveys

Suuria terveysongelmia ei ole odotettavissa. Jotkut keski-ikäiset ja vanhemmat ravut voivat kärsiä polviin tai muihin niveliin liittyvistä ongelmista, tai reumasta. Ole erityisen huolellinen kotitöitä tehdessäsi, sillä huolimattomuudesta voi seurata nyrjähdys tai luunmurtuma. Ruokavalion terveellisyyteen kannattaa kiinnittää huomiota. Noudata lääkärin antamia ohjeita. Energiatasosi näyttävät pysyvän korkealla, muutamista takaiskuista huolimatta.


Kesäkuun kuukausihoroskoopit: Oinas, Härkä, Kaksoset, Rapu, Leijona, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies, Kalat


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]