skorpioni horoskooppi

Kesäkuussa skorpionilla on odotettavissa suuria muutoksia. Toiset ovat positiivisia, toiset taas tuovat eteen haasteita. Haasteet voivat olla joko talouteen tai työpaikkaan liittyviä. Yritä olla stressaamatta ja pysy rauhallisena, sillä selviät muutoksen aalloista parhaiten, kun tunteesi pysyvät tasapainossa. Sinun täytyy oppia hyväksymään rajasi. Kiinteistöön liittyvä ongelma saattaa ilmaantua kuun puolivälin jälkeen. Parisuhteessa olevalle skorpionille kesäkuu on hyvää aikaa viedä suhde uudelle tasolle. Säästä ja sijoita, mutta älä jätä ostamatta perheellesi tärkeitä asioita. Saat töissä kehuja kekseliäisyydestäsi. Kommunikaatio on erittäin tärkeää, jotta et joudu myöhemmin ongelmiin. Kiinnitä huomio terveyteesi.

Rakkaus

Sinkkuskorpionit saattavat tavata vanhan kumppanin ja liekki voi leimahtaa uudelleen. Etene hitaasti, sillä hän ei ole enää sama henkilö kuin vuosia sitten. Olet myös itse muuttunut. Parisuhteessa olevalle skorpionille kesäkuu tarjoaa mahdollisuuden nostaa suhde uudelle tasolle. Kihlaus tai häät ovat mahdollisia. Muista nähdä vaivaa rakkaasi eteen ja kerro hänelle, kuinka paljon häntä rakastat.

Pelaa Ridgen Forresterin seurassa CasinoEurolla!

Raha

Kesäkuussa ystäväsi saattaa kysyä neuvoa sijoittamiseen liittyen. Rahavirrat ovat tavanomaisella tasolla ja kaikki näyttää kulkevan oikeaan suuntaan. Vältä suuria kulueriä. Siirrä iso rahaan liittyvä päätös myöhemmäksi.

Terveys

Huolehdi terveydestäsi, vaikka vointisi olisikin hyvä. Tässä kuussa etenkin ruoansulatusjärjestelmäsi tarvitsee erityishuomiota. Vatsakipu ja ruoansulatukseen liittyvät ongelmat ovat mahdollisia. Syö terveellisesti välttääksesi myöhemmät ongelmat.


Kesäkuun kuukausihoroskoopit: Oinas, Härkä, Kaksoset, Rapu, Leijona, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies, Kalat


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]