vesimies horoskooppi

Vesimiehille kesäkuu näyttäytyy positiivisena. Hyviä uutisia on odotettavissa monilla rintamilla. Kotona menee hyvin niin kumppanin kuin lasten kanssa. Tässä kuussa vastustajistasi tulee ystäviäsi. Töissä saattaa olla odotettavissa joitakin viivästyksiä. Mutta voitat henkilökohtaiset ja ammatilliset kamppailusi. Etsit omaa aikaa. Ystävät ja perhe ovat valmiita auttamaan sinua. Kesäkuu on vesimiehille hyvä kuukausi yleisesti ottaen, etenkin taloudellisesti, mutta opettele olemaan kärsivällinen. Pidä silmällä terveyttäsi.

Rakkaus

Rakkausrintamalla vesimiesten kesäkuu sujuu suotuisasti. Saatat tuntea olosi romanttiseksi ja osoittaa rakkautta tavanomaista enemmän. Sinkkuvesimiehille kesäkuu on huumaavaa aikaa. Tunnet itsesi viehättäväksi ja saat tunteillesi vastakaikua. Vietät todennäköisesti myös aikaa perheesi kanssa, ja suhteesi perheenjäseniin kohenee. Kuun puolivälin jälkeen käyt mielenkiintoisen keskustelun läheisesi kanssa. Yritä olla tuomatta työasioita yksityiselämääsi.

Pelaa CasinoEurolla kätevästi omilla pankkitunnuksillasi. Tee tili jo tänään!

Raha

Rahavirrat ovat vesimiehelle suotuisat. Saat säästettyä enemmän kuin odotit, mikä tekee sinut iloiseksi. Saat maksettua pois vanhan lainan. Tunnet itsesi kunnianhimoiseksi ja etsiskelet uusia haasteita. Ole varovainen sijoitusten kanssa. Keskustele ideoistasi kumppanisi kanssa. Kuuntele kokeneiden neuvoja.

Terveys

Terveytesi on kesäkuussa yleisesti ottaen hyvä. Mielesi on positiivinen ja vahva, mikä tekee sinusta päättäväisen. Saatat kuitenkin kärsiä työhön liittyvästä stressistä ja päänsärystä. Pienikin ongelma kannattaa ottaa vakavasti ja kuunnella kehoa. Tarkkaile mitä syöt, etenkin iltaisin.


Kesäkuun kuukausihoroskoopit: Oinas, Härkä, Kaksoset, Rapu, Leijona, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies, Kalat


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]