Oinas (21.3.–20.4.)

Matkakärpänen on iskenyt sinuun vakavasti. Vaikka nyt matkailu onkin hankalaa, aloita jo ensi kesän suunnittelu – haluatko viettää hulppeaa lomaa Suomessa vai kenties toteuttaa mukavan loman unelmakohteessasi? Suunnittele jo tulevaa.

Härkä (21.4.–21.5.)

Alitajuntasi yrittää kertoa sinulle jotain. Päästä intuitiosi vapaaksi ja anna sen viestittää sinulle asiasta, jonka muuttaminen voisi tuoda elämääsi uudenlaista sisältöä.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Huomaat, että työrintamalla riittäisi kysyntää osaamisellesi. Mieti, olisitko avoin jopa uudelle työtarjoukselle vai oletko tyytyväinen nykyiseen tilanteeseesi.

Rapu (22.6.–22.7.)

Eräs taho on naljaillut sinulle jo pidemmän aikaa. Olet ollut hänelle ystävällinen, mutta muista, ettei sinun tarvitse kuunnella mitä tahansa. Valmistaudu tällä viikolla sanomaan suorat sanat.

Leijona (23.7.–22.8.)

Kehosi yrittää viestittää sinulle jotain ja uudenlainen ratkaisu olisi ruokavalion remontti. Mieti, uskallatko tehdä radikaalejakin uudistuksia, joilla voisi olla askel kohti parempaa hyvinvointia.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Pitkittynyt korona-aika alkaa tylsistyttää sinua toden teolla. Koita vielä jaksaa hetki. Olisiko esimerkiksi ristikoista, talvilajeista tai äänikirjoista sinulle uudenlaista tekemistä, jolla jaksaisit vielä lopputalven?

Vaaka (24.9.–23.10.)

Nostalgiset muistot valtaavat mielesi. Älä tukahduta niitä, vaan käännä ne voimavaraksi, jolla jaksat uudella voimalla eteenpäin. Menneisyys on tehnyt sinusta sen, joka olet juuri tänä päivänä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Lukuinto puree sinua toden teolla. Mitä, jos kokeilisit täysin uudenlaista lukemista, joka ei ole ennen tullut tutuksi? Nyt on oiva tilaisuus opetella uutta esimerkiksi historian, politiikan tai julkisuudesta tuttujen henkilöiden elämäkertojen saralla. Jos viime lukukerrasta on aikaa, kokeile vaikkapa aikakauslehteä.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Energiatasosi on ollut hieman matalalla ja ratkaisu löytyy ulkoilmasta. Lähde reippaalle metsäretkelle lumikenkäilemään ja huomaat nopeasti saavasi lisää tehoja elämääsi.

Kauris (22.12.–20.1.)

Rakkauselämässäsi on otollisia tuulia. Antaudu hieman hulluttelevalle tuulelle ja mieti, mitä uutta rakkauselämä voisi antaa sinulle. Astu ulos vanhoista kaavoista ja kokeile jotain uutta.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Kaamosväsymys alkaa painaa kovasti jo tässä kohtaa talvea. Haaveile auringosta, valosta ja muista kevään elementeistä, joista voit saada piristettä elämääsi. Valon määrä kasvaa päivä päivältä, joten jaksa vielä hetki.

Kalat (20.2.–20.3.)

Huomaat, että eräs läheisesi on ärsyttänyt sinua viime aikoina. Hän ei kuitenkaan tee tätä tietoisesti. Puhu hänen kanssaan avoimesti tilanteesta ja aloita puhtaalta pöydältä hänen kanssaan.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]