Vihreä on luonnon, tasapainon ja kasvun väri. Se on levollinen ja turvallinen. Vihreä symboloi harmoniaa, parantumista ja vakautta.

Vihreä edustaa myös omavaraisuutta. Tummemmat vihreän sävyt viittaavat rahaan, vaurauteen ja arvovaltaisuuteen. Vaaleammat vihreän sävyt taas kuvaavat uudelleensyntymää, kasvua ja raikkautta.

Suurilla pinnoilla vihreä voi kuitenkin aiheuttaa myös kateuden, ahneuden ja itsekkyyden tuntemuksia.

Markkinoinnin maailmassa vihreää käytetään terveyteen ja parantumiseen liittyvissä aiheissa. Sillä mainostetaan turvallisia, luonnonmukaisia ja luontoystävällisiä tuotteita. Tummanvihreä on hyvä värivalinta rahaan ja talouteen liittyvillä sivustoilla.

Pelaa CasinoEurolla kätevästi omilla pankkitunnuksillasi. Tee tili jo tänään!

Pukeudu vihreään lainaa pyytäessäsi

Vihreään pukeutuminen voi kannattaa töissä, esiintymistilaisuuksissa ja silloin, kun pyydät rahoitusta tai lainaa.

Vaaleammat vihreän sävyt kuten turkoosi, sekä tummempi sinivihreä, ovat sekoitus sinistä ja vihreää. Ne muistuttavat sinisestä merestä, terveydestä, rauhasta ja yltäkylläisyydestä.

Käytä yksiväristä vihreää vaatekappaletta, tai esimerkiksi vihreällä printillä koristeltua puseroa. Vihreä toimii hyvin kamelin, beigen, violetin ja hiilenharmaan kanssa.

Miehet voivat käyttää vihreää esimerkiksi solmiossa, halutessaan näyttää helposti lähestyttäviltä, mutta arvovaltaisilta.


Näin väri meihin vaikuttaa: Ruskea, Harmaa, Musta, Hopea, Kulta, Valkoinen, Vaaleanpunainen, Violetti, Vihreä, Sininen, Oranssi, Punainen, Keltainen


Kuva: Unsplash

[mc4wp_form id="278"]