Jalkapallon arvokisat ovat vihdoin täällä taas! EM-kisat potkaistaan liikkeelle perjantaina, ja Huuhkajien historiallinen vuoro tulee lauantaina Tanskan vieraana. 

Vedonlyönnissäkin kisat tietenkin kiinnostavat kovasti. Esimerkiksi pelkästään Tanska–Suomi-ottelun kulkuun on peliyhtiö NordicBetillä veikattavissa yli 500 erilaista vetokohdetta. Näiden päälle on listattu erikoiskohteita – enemmän tai vähemmän pilke silmäkulmassa.– Tällaisten vetojen toteutumisesta meillä on omakohtaista kokemusta. MM-kisoissa 2014 oli mahdollista lyödä vetoa siitä, pureeko Luis Suarez vastustajaa. Ja niinpä uruguaylainen tosiaan puri Italian Giorgio Chielliniä! Peräti 39 veikkaajaa oli tämän meillä rastinut kupongilleen, nauraa kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist. 

Suomea koskevissa erikoisimmissa kohteissa voi veikata vaikkapa sitä, juoko Lukas Hradecky olutta EM-ottelun jälkeen kenttäalueella? “Luke” Hradecky on todistetusti joskus hörpännyt Huuhkajat-kannattajan mukista voittoisan pelin jälkeen, mutta näissä otteluissa koronakupla saattaa asettaa henkistä estettä…

Vedonlyöjät saattavat kaivata apua myös eläinmaailmasta, sillä siitäkin on mahdollista lyödä vetoa, laskeutuuko huuhkaja stadionille Suomen pelin aikana Tanskassa, Venäjällä tai mahdollisessa pudotuspelimaassa?

Itse turnaukseen liittyen ruotsalaisyhtiö NordicBet ei pahemmin Huuhkajille anna mahdollisuuksia. Mikäli Suomi tekee koko turnauksessa enemmän kuin kaksi maalia, NordicBet maksaa rahat veikkaajille takaisin 2,5-kertaisesti. Suomen jäämistä 0–3 pisteeseen alkulohkossa NordicBet pitää niin todennäköisenä, että sitä ei ole edes mahdollista veikata – jos Huuhkajat saavuttaisi voiton ja tasurin eli neljä pistettä, rahat palautuisivat peräti 7,5-kertaisesti.  

NordicBet Studiossa vedonlyöntiasiantuntijat perkasivat tällä viikolla lohkojen voimasuhteet ja antoivat tärppejä kisojen vedonlyöntiin. Studio osoitteessa täällä.

EM-erikoiskohteita: 
Juoko Lukas Hradecky olutta EM-ottelun jälkeen kenttäalueella?
Kyllä 20.00

Teemu Pukki tekee EM-kisoissa hattutempun?
Kyllä 75.00

Teemu Pukki tekee EM-kisoissa täydellisen hattutempun (yksi oikealla jalalla, yksi vasemmalla jalalla ja yksi päällä)?
Kyllä 200.00

Laskeutuuko Huuhkaja stadionille EM-kisoissa Suomen pelin aikana? 
Kyllä 300.00

Tehdäänkö turnauksessa maali suoraan kulmapotkusta?
Kyllä 3.00

Montako omaa maalia turnauksessa nähdään? 
Alle 4,5 omaa maalia: 1.60
Yli 4,5 omaa maalia: 2.22

Montako kulmapotkua nähdään turnauksen aikana? 
Yli 492.5: 1.70
Alle 492.5: 2.00

Kuinka monta maalia joukkue tekee turnauksessa?
Suomi alle 2.5 maalia: 1.50
Suomi yli 2.5 maalia: 2.50

Artikkelikuva: Unsplash

[mc4wp_form id="278"]