Itse laitettu ruoka tekee valtavan vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen – ja etenkin, jos se on maukasta. Ennen ruokailua on hyvä selvittää mahdolliset ruokavaliot, sillä moni noudattaa nykyään erikoisruokavalioita. Mukavakin treffi-ilta voi päättyä lyhyeen, jos vastapuoli osoittautuukin pihvi-illallisen alla kasvissyöjäksi. Jos haluat pelata varman päälle, voit valita gluteiinittoman pastan, mikäli et ole varma kumppanisi ruokarajoitteista.

Pelaa ruuanlaiton ohessa CasinoEurolla klikkaamalla tästä!

Cosmopolitan on listannut helpot ruokavinkit, joita hieman huonompikin kokki osaa kokkailla. Lue listamme ja testaa, mitkä näistä ruokalajeista voivat valloittaa vastapuolen sydämen!

Paahdettu paprikapasta

Vegaaninen paprikapasta on todella nopea ja helppo valmistaa, sillä se vie vain vartin. koostuu mantelimaidosta, paahdetuista paprikoista, salottisipulista ja valkosipulista. Tähän päälle laitetaan vielä rutkasti oliiviöljyä. Lopputulos on herkullinen yhdistelmä mitä erilaisempia makuja.

Gnocchit ja kasvisbolognese

Kukkakaaleista tehty gnocchi on niin ikään vegaaninen herkku, joka sulattaa välittömästi sydämen. Noin puolen tunnin valmistusajalla valmistuva ruoka on helppo valmistaa. Jos kuitenkin haluat oikaista hieman, voit käyttää tavallista gnocchia. Kasvisbolognese koostuu tomaattisoseesta, porkkanasta, valkosipulista, herkkusienistä ja kesäkurpitsasta. Kyseessä onkin todella herkullinen makuyhdistelmä!

Spaghetti carbonara

Jos treffikumppanisi on lihansyöjä, spaghetti carbonara on suhteellisen varma tie vastapuolen sydämeen. Lisäksi se on helppo tehdä, koska valmistumiseen menee vain parisenkymmentä minuuttia. Paistat vain herkullista pekonia, sekoitat joukkoon kananmunia ja lisäät runsaasti parmesaania sekä valkosipulia, minkä jälkeen ruoka onkin jo valmista!

Näiden ruokalajien kanssa onkin helppo lähteä kokkaamaan – mukavia treffejä!

Lähde: Cosmopolitan

[mc4wp_form id="278"]