Oinas (21.3.–20.4.)

Maailman uutiset vetävät mielesi matalaksi. Älä vaivu melankoliaan, vaan etsi iloisia aiheita pienistä asioista. Tee vaikkapa lyhyt kiitollisuuspäiväkirja itsellesi ennen nukkumaan menoa.

Härkä (21.4.–21.5.)

Erään ystäväsi käytös on ärsyttänyt sinua jo pidemmän aikaa. Tuntuuko sinusta, että ystävyytenne on ollut yksipuolista? Jos hän ottaa sinulta enemmän energiaa kuin antaa, mieti, mitä iloa sinulla on ystävyydestä.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Ensimmäiset keväiset auringon säteet saavat mielesi kohoamaan uusiin lukemiin. Mieti tavoitekarttaa keväälle – haluaisitko kenties käydä pienellä matkalla uudessa kohteessa tai pyörähtää vaikkapa kansallispuistossa?

Rapu (22.6.–22.7.)

Olet jo jonkin aikaa ottanut toisten tunteet etusijalle ja jättänyt itsesi taka-alalle. Nyt on aika antaa sinulle omaa aikaa. Se ei ole itsekkyyttä, vaan olet ansainnut arvostusta ja kunnioitusta.

Leijona (23.7.–22.8.)

Romanssisektorilla olisi pitkästä aikaa enemmän annettavaa kuin koskaan aiemmin. Heittäydy tunteidesi pauloihin ja jätä järki kerrankin taka-alalle! Se voi palkita pitkästä aikaa.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Ikävä muisto historiasta nostaa äkillisesti päätään ja vie voimavaroja. Älä anna sen kuluttaa sinua liiaksi. Olet tarpeeksi vahva jatkamaan eteenpäin.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Raha-asiasi ovat nyt paremmalla tolalla kuin pitkään aikaan. Mieti, miten haluaisit käyttää varojasi – haluatko hemmotella itseäsi toteuttamalla pitkäaikaisen haaveesi vai laitatko kenties syrjään pahaa päivää varten?

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Taitava myyjä saa myytyä sinulle asian, jonka ostosta kadut. Älä syyttele itseäsi turhaan, vaan mieti ostoksesi hyviä puolia. Siitä voi olla apua yllättävässä tilanteessa.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Läheisesi puhuu hieman ihmeellisiä asioita ja saatat kokea hämmennyksen tunteita. Jos sinusta tuntuu siltä, että asiat menevät liian tungetteleviksi, näytä hänelle kohteliaasti kaapin paikka.

Kauris (22.12.–20.1.)

Tällä viikolla on hyvä opetella olemisen jaloa taitoa. Kokeile esimerkiksi erilaisia läsnäolon harjoituksia ja muista, että välillä on hyvä olla tekemättä mitään.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Olet uuden edessä ja se voi tuntua pelottavalta mutta jännittävältä. Käännä tilaisuus vahvuudeksi ja mieti, miten se voi hyödyttää sinua.

Kalat (20.2.–20.3.)

Päädyt pahaan riitaan erään tahon kanssa ja huomaat katuvasi asiaa. Pyydä anteeksi ennen kuin on liian myöhäistä, mikäli koet hyvien asioiden voittavan huonot.


Kuva: Pixabay

[mc4wp_form id="278"]