suloinen lemmikkisiili kruunu päässä

Herbee -siili ja Audree –kissa ovat matkustaneet maailmalla yhdessä. Eläinystävykset ovat käyneet muun muassa Pariisissa, Italiassa ja Itävallassa.

Koronapandemia on jumittanut meidät kaikki kotiin, mutta voimme matkustaa maailmalla sohvalta käsin seuraamalla Herbeen ja Audreen seikkailuja Instagramin välityksellä.

@MrPokee tili on täynnä ihastuttavia kuvia siileistä ja kissoista. Vaikka nämä kaksi voivatkin vaikuttaa hieman erikoiselta parivaljakolta, niiden omistaja Litha kertoo, että parista tuli ystävykset heti ensisilmäyksellä.

Lithan mukaan kaksikko on nyt erottamaton. Ne lepäävät vierekkäin ja leikkivät yhdessä. Audreella on lupa mennä Herbeen häkkiin, ja kissa joskus nukkuukin samassa häkissä tai vain katselee siilin puuhia.

Ennen koronapandemiaa puolitoistavuotias siili ja vuoden ikäinen kissa matkustivat yhdessä. Niiden lempipuuhaa tien päällä on vaeltaminen, uusissa paikoissa käyminen sekä eläinystävällisten hotellien tutkiminen.

Lithan mukaan siili juoksee ympäriinsä ja tutkii paikkoja Audreen kanssa samalla kun hän yrittää saada hyviä otoksia parivaljakon edesottamuksista.

– On mahtavaa matkustaa lemmikkien kanssa, vaikkakin se vaatii enemmän valmisteluja ja välineiden kuljettamista, hän toteaa.

Litha selvittää etukäteen, että matkakohde on turvallinen ja vastaanottavainen lemmikeille. Hän pakkaa mukaan kaiken, mitä kaksikko matkalla tarvitsee.

Tällä hetkellä Litha ja lemmikit pysyttelevät kotona, mutta nainen kertoo arvostavansa heidän kokemiaan seikkailuja entistä enemmän nyt kun liikkuminen ei ole mahdollista.

Kolmikko viettää enemmän aikaa Lithan perheen kanssa ja hän on oppinut arvostamaan enemmän elämän pieniä iloja. Kuten leppäkertun istahtamista Audreen pään päällä, tai Herbeetä haistelemassa pientä kukkaa.

Näitä pieniä hetkiä Litha tallentaa ja jakaa Instagram-tilillään, jolla onkin huimat 1,9 miljoonaa seuraajaa. Nainen kertoo, että etenkin näinä aikoina hän saa paljon positiivista palautetta ihmisiltä, joiden elämään suloiset kuvat ovat tuoneet iloa.


Lähde: People

Kuvat: Instagram/mr.pokee, Unsplash

[mc4wp_form id="278"]